TV-ohjelmatVaihtoautotTietovisatBlogitHoroskooppiViihdeReseptit

Sanan hot käännös ruotsi-suomi

 • uhka
  Meillä on yhteinen ongelma ja uhka. Vi står inför ett gemensamt problem och hot.Merirosvous on hyvin vakava uhka. Piratverksamhet är verkligen ett mycket allvarligt hot.Ilmastonmuutos on vakava maailmanlaajuinen uhka. Klimatförändringen är nu ett allvarligt globalt hot.
 • hyökkäys
  Kannanoton mukaan hyökkäys uhkaa vakavasti kansainvälistä rauhaa ja kansainvälistä oikeusjärjestelmää sekä muodostaa muita mielivaltaisia hyökkäystoimia tukevan ennakkotapauksen. Den utgör ett stort hot mot den internationella freden och systemet för internationell rätt, och skapar prejudikat för andra godtyckliga aggressionshandlingar?.Tämä ydinkoe ei ole vain uhka Pohjois-Korean naapurialueille vaan myös hyökkäys koko maailman vakautta ja turvallisuutta vastaan. Kärnvapenprov är inte bara ett hot mot regionen kring Nordkorea utan även en aggressionshandling som riktas mot stabiliteten och säkerheten i hela världen.
 • päällekarkaus
 • uhkaus
  Sen ei pitäisi olla vain tyhjä uhkaus. Det bör inte bara vara ett tomt hot.Kyseessä ei ole uhkaus, vaan aikeiden ilmoittaminen. Detta är inget hot, det är en avsiktsförklaring.Presidentti Ahmadinejadin lausunto on törkeä uhkaus, mutta hänen toimintansa ansiosta Iranilla voi olla valta hyvittää tämä uhkaus. Ahmadinejads ord är ett avskyvärt hot, men hans handlingar skulle kunna ge Iran makt att sätta detta hot i verket.

Esimerkit

 • Han framförde ett hot som gick ut på att han skulle spränga hela flygplatsen om han inte fick tio miljarder kronor på en gång.
 • Han framförde ett hot om att döda sin fru om hon berättade för polisen om misshandeln.
 • Vulkanen utgör ett ständigt hot på ön.
 • Den nya regeringen utgör ett hot mot välfärden.
 • Genom att identifiera hoten kan man lättare hitta fram till relevanta åtgärder.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja