TV-ohjelmatViihdeBlogitHoroskooppiReseptitVaihtoautotTietovisat

Sanan i dag käännös ruotsi-suomi

  • tänäänTänään on selvästi ollut Ruotsin päivä. I dag har det uppenbarligen varit Sveriges dag.Tänään on maailman kuluttajien oikeuksien päivä. I dag är det den internationella konsumentdagen.Kannattakaa siis tänään tätä asiaa. Så var snälla och stöd detta i dag.
  • nykyäänNykyään tämä on lähestulkoon mahdotonta. I dag är detta praktiskt taget omöjligt.Nykyään sen rooli on kovin erilainen. IMF har en helt annan roll i dag.Nykyään talousarviomme on ylijäämäinen. I dag har vi ett budgetöverskott.
  • nykyisinMutta nykyisin tiedämme, ettei näin ole. Men vi vet i dag att det inte är det.Nykyisin tähän ei ole mielestämme enää tarvetta. I dag vet vi att det inte längre är nödvändigt.Nykyisin Kabul on valtava linnoitettu leiri. I dag är Kabul ett enormt befäst militärläger.
  • tämä päiväTämä päivä on pyhitetty säädyllisyydelle ja inhimillisyydelle. I dag är det dags för anständighet och mänsklighet.Tämän päivän ihminen ajattelee toisin kuin lajitoverit sata vuotta sitten.
  • tänä päivänäTänä päivänä niille ei ole enää perusteita. De är inte längre motiverade i dag.Tämä on tänä päivänä liiankin ilmeistä. Det är bara alltför tydligt i dag.Mainonnan avulla luodaan tänä päivänä yhteiskunnallista mielipidettä. Med hjälp av reklamen skapar man i dag social opinion.

Esimerkit

  • Vad har du gjort i dag?
  • Jag vill ha det här gjort i dag.
  • I dag bor man inte i grottor längre.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja