TV-ohjelmatTietovisatViihdeHoroskooppiBlogitReseptitVaihtoautot

Sanan i och för sig käännös ruotsi-suomi

 • itsessään
  Syntyy joitakin itsessään kauniita sanoja samanarvoisuudesta, työllisyydestä, kestävästä kehityksestä ja avoimuudesta. Det blir i och för sig några vackra ord om jämställdhet, sysselsättning, hållbar utveckling och öppenhet.Direktiivi on itsessään vaikea ja tekninen, mutta meidän poliittiset kysymyksenasettelumme yksinkertaistuvat nähdessämme vaikutukset. Direktivet är i och för sig svårt och tekniskt, men våra politiska ställningstaganden blir enkla när vi ser effekterna.
 • sellaisenaan
  Tämä lupaus ei sellaisenaan riitä pysäyttämään lämpenemistä kahteen asteeseen, joka on tutkimuksissa asetettu maaginen raja. Det är ett åtagande som i och för sig inte är tillräckligt för att stoppa uppvärmningen vid den magiska gränsen 2º C, vilket forskningen säger oss att det krävs.
 • sinällään
  Se on sinällään hyvä, mutta olitteko paikan päällä heti epidemian alkaessa? Det är bra i och för sig, men var ni på plats direkt när epidemin startade?Siinä ei sinällään ole mitään erikoista, mutta tällaisissa tapauksissa niistä on voitava keskustella. I och för sig är det ingenting konstigt med det, men då måste det kunna diskuteras.Minulla ei sinällään ole mitään työvoiman tarjontaa lisääviä toimia vastaan, mutta kukaan ei voi väittää, että niistä olisi jotakin suoranaista hyötyä työttömille. Jag har i och för sig inte något emot åtgärder som ökar arbetskraftsutbudet, men ingen kan påstå att de gör någon direkt nytta för de arbetslösa.
 • sinänsä
  Sinänsä nämä ovat toivoa herättäviä merkkejä. Dessa signaler är i och för sig hoppingivande.Katson, että olemme sinänsä oikeilla jäljillä. Jag anser i och för sig att vi är inne på rätt spår.Tarkistuksessa ei sinänsä ole mitään moitittavaa. Ändringsförslaget innehåller i och för sig inget att klaga över.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja