HoroskooppiTV-ohjelmatVaihtoautotViihdeBlogitReseptitTietovisat

Sanan ihop käännös ruotsi-suomi

  • yhdessä
    Haluamme siitä huolimatta pysyä yhdessä. Likafullt vill vi fortsätta att höra ihop.Tämän vuoksi olen sitä mieltä, että näitä asioita on tarkasteltava yhdessä. Det är därför som jag säger att de måste kopplas ihop.Meidän ei ole mikään pakko pysyä yhdessä ikuisesti. Vi behöver inte hålla ihop för alltid.
  • koolla
    olla koollaNyt koolla ollut eduskunta on päättänyt, että lakiehdotus katsotaan rauenneeksi.Tutkimus tehtiin erilaisissa oppilaitoksissa ja muissa vastaavissa paikoissa, joissa oli yhtä aikaa koolla 10–50 ihmistä.
  • koossa
    Sen hinta, että epäonnistumme jälleen pitämään Euroopan koossa, on aivan liian korkea. Priset om vi ännu en gång misslyckas att hålla ihop Europa är alldeles för högt.Tämän maan on pakko käydä vuoropuhelua, muuten se ei pysy koossa. Man måste med andra ord föra en dialog, annars kommer landet inte att kunna hålla ihop.Pitäkäämme kuutio koossa. Sitä on käsiteltävä varoen, sillä se särkyy helposti. Låt oss hålla ihop den här kuben, och låt oss vara försiktiga, för den är ömtålig.

Esimerkit

  • Jag tycker det är dags för oss att flytta ihop.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja