VaihtoautotBlogitHoroskooppiReseptitTV-ohjelmatTietovisatNauris.fi

Sanan industri käännös ruotsi-suomi

 • teollisuus
  Mitä nykyaikainen teollisuus tarkoittaa? Vad innebär det att ha en modern industri?Teollisuus tarvitsee varmuutta ja selkeyttä. Vi måste ge industrin visshet och klarhet.Lopuksi totean, että teollisuus kammoaa tyhjyyttä! Industrin är slutligen till sin natur rädd för tomheten.
 • ala
  Kalastus on nykyisin maailmanlaajuinen ala. Fisket är i dag en global industri.Ala on joutunut turvautumaan keisarihummeriin. Det är en industri som har varit hänvisad till havskräftor.Kolmas ala on talous tai kestävä kehitys. Det tredje området är ekonomin eller en hållbar industri.
 • teollisuudenala
  Media ei ole pelkästään teollisuudenala. Medier är inte bara en industri.Euroopan autoteollisuus on keskeinen teollisuudenala. Den europeiska bilindustrin är en nyckelindustri.Saarilla, joilta tulen, se on suurin teollisuudenala. På den ögrupp som jag kommer ifrån är turismen den största industrin.
 • toimiala
  Toimiala on kaiken kaikkiaan hyvin laaja. Sammantaget är det en väldigt stor industri.Toimiala on jo nyt vakavissa vaikeuksissa. Industrin är redan drabbad av allvarliga problem.Autoteollisuus on siis yksinkertaisesti keskeinen toimiala Euroopassa. Det är alltså uppenbart att den är en mycket viktig industri för Europa.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja