VaihtoautotTietovisatViihdeTV-ohjelmatHoroskooppiBlogitReseptit

Sanan inflytande käännös ruotsi-suomi

  • vaikutusvalta
    Niiden vaikutusvalta tosiaankin kasvaa edelleen. Deras inflytande kommer utan tvekan att fortsätta öka.Meillä on merkittävä vaikutusvalta suurimpana lahjoittajana. Vi har ett betydande inflytande som en av de viktigaste biståndsgivarna.Myös näillä mailla on merkittävä vaikutusvalta alueella. Dessa länder har också ett betydande inflytande i regionen.
  • vaikuttaja
    Euroopasta on tultava poliittinen vaikuttaja, poliittinen kokonaisuus, jolla on demokraattista valtaa ja diplomaattista vaikutusvaltaa. EU måste bli en politisk aktör, en politisk enhet utrustad med demokratisk makt och diplomatiskt inflytande.
  • vaikutus
    Merenkulkualalla on maailmanlaajuinen vaikutus. Som industri har den ett världsomfattande inflytande.Oligarkkien vaikutus on ilmeisen negatiivinen. Oligarkernas inflytande är helt klart negativt.Lobbaajilla on merkittävä vaikutus EU:n järjestelmään. Lobbyister har stort inflytande i EU-systemet.

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja