ReseptitTV-ohjelmatViihdeHoroskooppiTietovisatVaihtoautotBlogit

Sanan inge käännös ruotsi-suomi

  • esittää
    Parlamentilla on oltava oikeus esittää neuvostolle ja komissiolle jäädyttämistä koskeva vetoomus. Parlamentet måste ha rätt att inge denna typ av framställningar till rådet och kommissionen.Kansalaisilla on perustamissopimukseen perustuva oikeus esittää parlamentille vetoomus sen varmistamiseksi, että sääntöjä noudatetaan. Medborgare har enligt fördraget rätt att inge framställningar till parlamentet om huruvida reglerna respekteras.Lisäksi meidän on tiedotettava kansalaisille heidän mahdollisuudestaan ja parannettava heidän mahdollisuuksiaan valittaa, esittää vetoomus. Det är viktigt att vi ökar medvetenheten och medborgarnas möjlighet att framföra klagomål genom att inge framställningar.
  • herättää
    Parlamentti ei saisi herättää sellaisia toiveita, joita EU ei halua täyttää. Parlamentet bör inte inge förhoppningar som EU inte kan uppfylla.Jäsen Bushill-Matthewsin mietinnössä yritetään herättää toivoa, ja siitä kiitän häntä lämpimästi. Philip Bushill-Matthews försöker i sitt betänkande inge hopp, och det vill jag varmt tacka honom för.Arvoisa komission jäsen, voitte herättää luottamusta, mutta loppujen lopuksi teidän täytyy myös ansaita se. Herr kommissionär! Ni kan inge förtroende, men till sist måste ni även förtjäna det.
  • valaa (esimerkiksi toivoa)

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja