HoroskooppiNauris.fiVaihtoautotTV-ohjelmatTietovisatReseptitBlogit

Sanan innebära käännös ruotsi-suomi

 • tarkoittaa
  Mitä se tarkoittaa käytännössä? Vad skulle detta innebära i praktiken?Tämä voi tarkoittaa myös perustuslain muuttamista. Det kommer eventuellt också att innebära en konstitutionell förändring.Voimme kuvitella, mitä Gaddafin onnistuminen tarkoittaa. Vi kan föreställa oss vad det skulle innebära om Khadaffi skulle segra.
 • merkitä
  Me siis tiedämme, mitä se voi merkitä. Vi vet alltså vad det kan innebära.Siispä taantuma ei saa merkitä lamaantumista. Att det är lågkonjunktur får alltså inte innebära att vi är passiva.Realismi ei kuitenkaan voi merkitä skeptisyyttä. Realism får emellertid inte innebära skepticism.
 • tietää
  Se kuitenkin tietää lisää kustannuksia kuluttajille. Men det kommer att innebära högre kostnader för konsumenterna.Haluamme tietää, mitkä ne ovat ja mitä ne tulevat tarkoittamaan. Vi vill veta vilka zonerna är och vad de kommer att innebära.Se tietää loppua unkarin-, ruteenin- ja ukrainankielisille lähetyksille. Detta skulle innebära slutet för sändningar på ungerska, rutenska och ukrainska.
 • johtaa
  Tämä voi johtaa siihen, että ihmisiä karkotetaan. Det kan innebära att folk utvisas.Mihin tämä johtaa esimerkiksi oman maani osalta? Vad kommer det att innebära för till exempel mitt land?Tämä voi johtaa siihen, ettei tavanomaista tai luonnonmukaista viljelyä harjoittavilla viljelijöillä ole valinnanvaraa. Det kan innebära att de konventionella eller ekologiska odlarna inte har någon valmöjlighet.
 • merkitä, tarkoittaa

Synonyymit

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja