HoroskooppiTietovisatVaihtoautotReseptitBlogitTV-ohjelmatViihde

Sanan inneboende käännös ruotsi-suomi

  • luontainenIkävä kyllä vastaus on mielestäni ei, koska urheilijat ovat vain ihmisiä ja ahneus tuntuu olevan ihmisille luontainen heikkous. Enligt min uppfattning är svaret tyvärr ”nej”, eftersom idrottsmän bara är människor och girighet verkar vara en inneboende mänsklig svaghet.Antropologisista näkökannoista täysin riippumatta hyvin tärkeää on myös tunnustaa biologisen monimuotoisuuden luontainen arvo. Bortsett från det antropologiska perspektivet är det också viktigt att erkänna det inneboende värdet hos denna biologiska mångfald.Pidän sitä myös yhtenä Lähi-idän sivistyneimpänä yhteiskuntana, jolla on luontainen taipumus edistykseen ja nykyaikaisuuteen. Jag anser också att det är ett av Mellanösterns mest sofistikerade samhällen, med en inneboende tendens mot framsteg och modernitet.
  • asuintoveri kämppäkaveri
  • erottamatonTällaiset valinnat ovat tosiaan pätevä ja erottamaton osa paikallista poliittista elämää. Sådana val är i själva verket en viktig och inneboende del av det lokala politiska livet.erottamaton osa
  • olennainen
  • synnynnäinenEuroopan unioni on arvoyhteiskunta, ja jokaisen ihmisen synnynnäinen arvo on sen tärkein arvo. Europeiska unionen är en gemenskap som bygger på värderingar och den mest grundläggande av dessa är varje människas inneboende värdighet.synnynnäinen sairausHän oli synnynnäinen johtaja.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja