TietovisatVaihtoautotReseptitViihdeTV-ohjelmatBlogitHoroskooppi

Sanan insats käännös ruotsi-suomi

 • aikaansaannos
  Oli tuokin aikaansaannos!
 • käsiraha
  Irtaimen kaupassa käsirahan saanut myyjä sitoutuu pitämään kaupan kohteen ostajan varalta käsirahan maksamisen yhteydessä sovitun tietyn ajan. Jos myyjä kieltäytyy päättämästä lopullista sopimusta, hän saattaa joutua korvausvelvolliseksi. Ostaja ei ole velvollinen tekemään sovittua kauppaa, mutta menettää käsirahan, jos ei tee sopimusta
 • osuusmaksu
 • panos
  Panos, jonka Naton ja Euroopan unionin jäsenvaltioiden sotilaat antoivat Bosniassa ja Kosovossa, oli panos sotarikollista vastaan. Den insats som Natos soldater och soldaterna från Europeiska unionens medlemsstater gjorde i Bosnien och i Kosovo var en insats mot en krigsförbrytare.Parlamentin mietintö on tärkeä panos siihen. Parlamentets betänkande kommer att bli en stor insats.Ja tämä on myös PPE-DE-ryhmän panos tähän asiaan ja sen kanta. Det skall också vara PPE-gruppens insats och linje.
 • ponnistus
  Tämä kumous oli todellinen yhteinen ponnistus, ja sen tärkeimmän tuloksen pitäisi ja pitää olla pysyvä eurooppalainen yhteisö. Denna omvälvning var en verkligt gemensam insats och dess viktigaste resultat ska och måste vara en varaktig europeisk gemenskap.Haluaisin korostaa, että vaalitarkkailuun osallistui myös 300 000 ukrainalaista, ja se oli valtava ponnistus. Jag vill betona att 300 000 ukrainare också deltog i valobservationen, vilket verkligen är en enastående insats.Haluaisin myös kiittää tässä Euroopan parlamenttia, koska tämä on ollut meidän, komission ja Euroopan parlamentin yhteinen ponnistus. Vi, kommissionen och Europaparlamentet har gjort en gemensam insats här, och jag vill därför passa på att tacka Europaparlamentet.
 • sijoitus
  Ensinnäkin päätöksentekijöiden osalta toistan sen, minkä ministeri on jo todennut: "varojen käyttäminen tähän toimintaan ei ole kustannus; se on sijoitus". För det första, när det gäller beslutsfattare upprepar jag det som ministern redan har sagt. ”Att lägga ut pengar på denna insats är inte en kostnad, det är en investering.”Muutettaessa huonekalujen sijoitus on joskus pulmallista.Tässä sisustuksessa kalusteiden sijoitus on kohdallaan.
 • sisäosa
  Aurinkokunnan sisäosa
 • sisus
 • suoritus
  On hienoa nähdä eurooppalaisen joukkueen pärjäävän niin hyvin ja etenkin oli hienoa nähdä Ranskan loistava suoritus. Det är underbart att se ett europeisk lag göra så bra ifrån sig och särskilt Frankrikes briljanta insats.Suomen puheenjohtajuuskausi on ollut ansiokas suoritus. Sen päättyessä EU valmistautuu työskentelemään uuden kuninkaan - kuningattaren - alaisuudessa. Efter det finländska ordförandeskapet, som har gjort en hedervärd insats, förbereder EU sig på att arbeta under den nya kungen eller drottningen, det vill säga Angela Merkel.Hänen suorituksensa juoksukilpailussa oli tyydyttävä.
 • upote
 • vaiva
  Ei siitä oikeastaan ole mitään vaivaa.Urheilijalle vaivat ovat tavallisia.
 • yritys
  Miksi yritys perustaisi neljä toimistoa ja maksaisi 500 000 euron vakuuden? Varför ska ett företag vara tvunget att inrätta fyra kontor och betala en insats på 500 000 euro?Meidän pitäisi kuitenkin mahdollistaa nämä yhteiset ponnistelut, mikäli monikansallinen yritys - tässä tapauksessa Fyffes - haluaa osallistua niihin. Vi bör dock tillåta att denna gemensamma insats görs om de multinationella företagen - i detta fall, Fyffes, - skulle vilja bidra.Yritys on tehty, epäilemättä riittämätön sellainen, mutta se on saatu aikaan tiukassa budjettitilanteessa, jossa meidän on toimittava. Den insats som gjorts är utan tvekan otillräcklig men har kommit till stånd inom den snäva finansieringsram som vi har att rätta oss efter.

Esimerkit

 • Hans insats i bolaget var 10 milj. kronor.
 • Med livet som insats.
 • Ett sätt att uppgradera en öppen spis är att installera en spisinsats eller en braskassett.

Haussa juuri nyt

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja