TietovisatTV-ohjelmatHoroskooppiViihdeBlogitVaihtoautotReseptit

Sanan inspektera käännös ruotsi-suomi

  • tarkastaaTeidän pitäisi ottaa ansio siitä, että kaikki EU:n alueella sijaitsevat ydinvoimalat aiotaan vihdoin tarkastaa. Du bör ta åt dig äran för att alla kärnkraftverk i EU äntligen kommer att inspekteras.Toisin sanoen järjestelmät ovat eräänlainen musta laatikko tai kierroslukumittari, jonka merenkulkuviranomaiset voivat tarkastaa aluksen saapuessa satamaan. Med andra ord är de en typ av ”svart låda” eller takometer som sjöfartsmyndigheterna när som helst kan inspektera när ett fartyg anlöper en hamn.– Eurooppalaisten viranomaisten on voitava tarkastaa ilma-alus ja määrätä se lentokieltoon aina, kun on syytä olettaa, että se ei noudata turvallisuussääntöjä. – Möjligheten för europeiska myndigheter att inspektera ett luftfartyg och utfärda startförbud om det finns anledning att misstänka att det inte uppfyller säkerhetsreglerna.
  • suorittaa tarkastus
  • tutkiaHän voi tutkia politiikan linjoja, jotka on laadittu takaamaan rauha ja, tietysti, säilyttämään edustajien erityisoikeudet. Han kan inspektera raderna av polismän som kallats in för att bevara lugnet och, givetvis, skydda resandefolkets särskilda rättigheter.Kansainvälisellä talousrikostuomioistuimella olisi valta tutkia keinottelua ja keinottelijoita, tutkia veroparatiiseja, säännellä ja rangaista rikoksen tekijöitä. Denna internationella finansiella domstol skulle ha befogenhet att utreda spekulationer och de som spekulerar, att inspektera skatteparadis, att lagföra och straffa brottslingar.Se osoittaa myös, että komissiolle pitäisi lisäksi antaa enemmän resursseja tutkia näiden vaarallisten laitosten laadunvalvontaa ja tarkastamista. Den visar också att kommissionen bör få mer resurser för att kunna utreda kvalitetskontroll och inspektera dessa farliga anläggningar.

Esimerkit

  • Har du inspekterat lokalen?

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja