BlogitReseptitTietovisatNauris.fiVaihtoautotHoroskooppiTV-ohjelmat

Sanan institut käännös ruotsi-suomi

 • instituutti
  Torryn instituutti on erittäin hyvä. Torry Institute är ett mycket bra laboratorium.Toivon, että instituutti menestyy pyrkimyksissään. Jag hoppas att institutet kommer att lyckas i dessa strävanden.Kysymys kuuluu tietysti, voiko uusi instituutti auttaa tässä prosessissa. Frågan är förstås om ett nytt institut kan bidra till den här processen.
 • opisto
 • ammattikorkeakoulu
  Ensimmäiset vakinaisella valtioneuvoston toimiluvalla toimineet ammattikorkeakoulut aloittivat toimintansa elokuussa 1996.Suomen ammattikorkeakouluissa opiskeli tutkintoon johtavassa koulutuksessa vuonna 2006 noin 132 600 opiskelijaa.
 • instituutio
  Suoriutuuko tällainen instituutio tehtävistään? Kommer denna institution att fungera som tänkt?Mikään instituutio tai hallinto ei ole erehtymätön. Ingen institution eller förvaltning är ofelbar.Myös oikeuslaitos on tärkeä demokraattinen instituutio. Domstolsväsendet är en annan viktig demokratisk institution.
 • laitos
  Tällainen laitos on ristiriidassa toissijaisuusperiaatteen kanssa. En sådan institution står i strid med subsidiaritetsprincipen.Kumpikaan laitos ei ole lähestynyt komissiota suoraan. Ingen av dessa institutioner har vänt sig direkt till kommissionen.EIP on meidän näkökulmastamme edelleen laitos, jota on mahdotonta valvoa. EIB fortsätter enligt vår mening att vara en institution som det inte är möjligt att övervaka.
 • oikeusinstituutti
 • oikeussäännöstö
 • oppilaitos
  Maita on siis käsiteltävä kokonaisuuksina, vaikka niissä ei olisikaan kuin muutama oppilaitos. Det är därför nödvändigt att betrakta landet i stort, även om det bara har ett eller två institut.kolmannen asteen oppilaitos – yliopisto tai ammattikorkeakoulu
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja