TV-ohjelmatVaihtoautotBlogitTietovisatViihdeReseptitHoroskooppi

Sanan institution käännös ruotsi-suomi

  • instituutio
    Suoriutuuko tällainen instituutio tehtävistään? Kommer denna institution att fungera som tänkt?Mikään instituutio tai hallinto ei ole erehtymätön. Ingen institution eller förvaltning är ofelbar.Myös oikeuslaitos on tärkeä demokraattinen instituutio. Domstolsväsendet är en annan viktig demokratisk institution.
  • koulu
    Sääntöjen mukaisesti voidaan valita joko paikallinen tai kansainvälinen koulu siellä, missä Euroopan unionin toimielimiä ja laitoksia sijaitsee. I regel finns möjlighet att välja mellan en lokal eller en internationell skola på de platser där EU:s institutioner och organ är lokaliserade.Suomessa koulu aloitetaan yleensä seitsemän vuoden ikäisenä.Elämä alkoholistien lapsena on ollut kova koulu. (hs.fi
  • laitos
    Tällainen laitos on ristiriidassa toissijaisuusperiaatteen kanssa. En sådan institution står i strid med subsidiaritetsprincipen.Kumpikaan laitos ei ole lähestynyt komissiota suoraan. Ingen av dessa institutioner har vänt sig direkt till kommissionen.Ymmärrän, että tämä ei ole standardi käytäntö, mutta kyseessä ei myöskään ole standardi laitos. Jag inser att detta inte är standardpraxis, men detta är inte någon standardinstitution.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja