HoroskooppiTV-ohjelmatTietovisatBlogitReseptitViihdeVaihtoautot

Sanan källa käännös ruotsi-suomi

  • lähdeKyseiset menettelyt ovat usein korruption lähde. Dessa förfaranden är ofta en källa till korruption.Ne ovat ehtymättömän uusiutuvan energian lähde. De är en källa till outtömlig förnybar energi.Tämä on sekä ongelman lähde että sen ratkaisu. Detta är både problemets källa och lösning.
  • alkuperäLääkeväärennös on sellainen lääke, jonka todellinen nimi tai alkuperä on tahallaan ja vilpillisesti ilmoitettu väärin. Ett förfalskat läkemedel är ett läkemedel som avsiktligt och olagligt felmärks i fråga om identitet eller källa.
  • juuriSe, mitä komissaari juuri sanoi, ei näytä antavan minulle lähdettä, johon turvautua. Vad kommissionären just har sagt tycks inte förse mig med en pålitlig källa.EU:n rahoitusmarkkinoiden kehittäminen on juuri tällainen Euroopan talouskasvun lähde. Utvecklingen av vår europeiska finansmarknad är just en sådan möjlig källa till tillväxt för EU-ekonomin.Juuri nyt Länsi-Saharassa vallitsee hyvin räjähdysherkkä tilanne, jota viranomaiset eivät tahdo tunnustaa, mutta jonka pitäisi suuresti huolestuttaa Euroopan unionia. Situationen i Östsahara är för närvarande mycket explosiv, vilket myndigheterna inte vill erkänna, och detta borde vara en stor källa till oro för Europeiska unionen.
  • lähteet

Esimerkit

  • Har du någon källa till procenttalet?

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja