TietovisatVaihtoautotTV-ohjelmatViihdeHoroskooppiReseptitBlogit

Sanan känsla käännös ruotsi-suomi

 • tunnep
  Meidän on muistettava, koska meillä kaikilla eurooppalaisilla on tunne, että olemme kokeneet Potočarin tapahtumat aiemminkin; eräänlainen yhteenkuuluvuuden tunne. Men vi måste minnas, för vi har alla som européer en känsla av déjà vu när det gäller Potočari, en känsla av delaktighet.Teillä on sellainen tunne, että tämä on liian vähän, ja niin on minullakin. Du har en känsla av att det finns för lite här, och det har jag också. Vi kommer dock ändå att agera korrekt.Se on hirvittävä tunne, mutta se ei saisi oikeuttaa tekopyhyyttä. Det är en fruktansvärd känsla, men den rättfärdigar inte hyckleri.
 • tuntemus
  Sen vuoksi meidän on kaikella kunnioituksella välitettävä Egyptin viranomaisille tämä tuntemus ja näiden henkilöiden oikeudet. Med all respekt måste vi därför överföra denna känsla till de egyptiska myndigheterna och denna rätt till dessa personer.Tämä on monien jäsenvaltioiden tuntemus Schengen-alueen suhteen. Meidän ei pidä kiirehtiä alueen laajentamiseen ennen kuin kaikki osapuolet ovat täysin ja riittävästi valmiita ja valmistautuneita. Detta är en känsla som många medlemsstater har när det gäller Schengenområdet, och vi får inte jäkta på med en ytterligare utvidgning innan alla inblandade är tillräckligt förberedda och redo.Minkälaisia tuntemuksia kertomus sinussa herättää?
 • tuntuma
  Minulla on sellainen tuntuma, että me sääntelemme jäsenvaltioissa sääntöjä noudattavia erityisen tiukasti, emmekä pidä silmällä niitä, jotka mahdollisesti eivät noudata sääntöjä. Jag har en känsla av att vi i medlemsstaterna reglerar dem som uppfyller villkoren extra strikt och inte håller utkik efter dem som eventuellt inte följer reglerna.
 • aavistus
  Minulla on paha aavistus, että nämä syyt ovat viime kädessä enemmänkin tekosyitä kuin todellisia syitä. Jag har tyvärr en känsla av att dessa skäl till slut är mer svepskäl än verkliga skäl.Minulla on sellainen aavistus, että hänellä on jokin ongelma, josta hän ei uskalla puhua.
 • tuntu
  Amsterdamin huippukokouksen johtopäätöksissä on katkera maku ja keskeneräisyyden, jopa tuhlatun tilaisuuden, tuntu. Slutsatserna från toppmötet i Amsterdam har en bitter eftersmak och ger en känsla av att det är oavslutat och att man inte tagit tillfället i akt.Billy Idolin perusvarmasta esiintymisestä puuttui kapinallisuuden ja vaaran tuntu. (savonsanomat.fi
 • ilmapiiri
  Kuten totesin aiemmin, Euroopan unionissa vallitsee nyt skeptinen, joskus jopa kyyninen, ilmapiiri. Som jag sa tidigare finns det nu en känsla av skepsis och ibland cynism i EU.Arvoisa puhemies, hyvät kollegat, ilmapiiri on ollut Kuubassa jännittynyt jo jonkin aikaa. – Herr talman, mina damer och herrar! Det har under en tid rått en känsla av ovisshet i Kuba.Tärkeintä on kuitenkin varmistaa Norsunluurannikon poliittisten toimijoiden todella ymmärtävän, että on tarpeen luoda rinnakkaiseloa ja sovittelua tukeva ilmapiiri. Men det viktigaste är att säkerställa att de politiska aktörerna i Elfenbenskusten verkligen förstår behovet av att skapa en känsla av samexistens och kompromiss.
 • kosketus
 • olo
  Monien ihmisten kanssa keskustellessa on kuitenkin sellainen olo kuin keskustelisi kuuromykkien kanssa, koska tiettyjä perusoivalluksia ei yksinkertaisesti hyväksytä. Ibland har man tillsammans med många människor en känsla av att man debatterar med dövstumma, eftersom vissa grundläggande insikter helt enkelt inte godtas.Kun lukee tätä ja varsinkin kohtaa 19, jota vastaan äänestin, niin tulee sellainen olo, että aivan liikaa hyökätään yhtä valtiota, Israelia, vastaan ja sitä pyritään tässä syyllistämään. När man läser den, och särskilt punkt 19, får man en känsla av att en stat, Israel, fördöms alltför mycket och att människor försöker lägga skulden här på det landet.Tehdä olonsa mukavaksi.
 • tatsi
 • tunnelma
  surullinen tunnelmainnostunut tunnelma
 • tyyli

Esimerkit

 • Han noterade en obehaglig känsla när han rörde vid föremålet.
 • Det var en underbar känsla att vara tillsammans med dig.
 • Jag har en känsla av att hon inte kommer att uppskatta den nya dagordningen.
tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2020 Ilmainen Sanakirja