TV-ohjelmatVaihtoautotNauris.fiReseptitTietovisatHoroskooppiBlogit

Sanan karriär käännös ruotsi-suomi

 • työura
 • ura
  Tieteellinen ura on toisenlainen kuin työ yhdeksästä viiteen. En vetenskaplig karriär är mer än ett nio-till-fem-jobb.Arvoisa puhemies, onko akateeminen ura riippuvainen liikkuvuudesta? Herr talman! Är en akademisk karriär beroende av rörlighet?Hyvä komission jäsen, liettualaisilla komission jäsenillä on edessään menestyksekäs ura. Strålande karriärer väntar kommissionsledamöter från Litauen.
 • ammatti
 • karriääri
 • neli
 • työ
  Tieteellinen ura on toisenlainen kuin työ yhdeksästä viiteen. En vetenskaplig karriär är mer än ett nio-till-fem-jobb.Samat tutkimukset osoittavat, miten sillä vaikeutetaan naisten työnsaantia ja uran luomista, ja miten sillä vaikeutetaan työ- ja perhe-elämän yhteensovittamista. Dessa undersökningar visar också hur detta undantag gör det svårt för kvinnor att få jobb och ha en karriär och hur det gör det svårt att förena arbete och familjeliv.Perheidemme on tunnettava, että lapsen syntymä ei murskaa uraa. Toisin sanoen he tarvitsevat parempaa tasapainoa työ- ja perhe-elämän välille niin äideille kuin isille. Familjer behöver kunna känna sig trygga med att barnafödandet inte förstör deras karriärer; det måste med andra ord finnas en bättre balans mellan arbete och familjeliv för båda föräldrarna.
 • karrieeri
 • laukka
  Laukka on kolmitahtista ja siihen kuuluu liitovaihe, jossa kaikki jalat ovat yhtä aikaa ilmassa.Laukka voi olla myös nelitahtista, jolloin puhutaan nelistä.
 • urakehitys
  Koska uskon vakaasti, että koulutus ja siitä seuraava urakehitys voivat murtaa romanien kokeman syrjinnän noidankehän, äänestin tämän päätöslauselmaesityksen puolesta. Det är min fasta övertygelse att utbildning och efterföljande karriär kan bryta den onda cirkeln av diskriminering av romer, och jag har därför röstat för resolutionsförslaget.

Esimerkit

 • Mannen satsade hårt på sin karriär och blev besviken när han inte fick någon befordran.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja