ReseptitVaihtoautotViihdeHoroskooppiBlogitTV-ohjelmatTietovisat

Sanan kollektiv käännös ruotsi-suomi

  • kollektiivi
  • kollektiivinen
    Tässä on todella kyse joukkokarkotuksesta, koska pidätys oli kollektiivinen. Här handlar det definitivt om kollektiv utvisning eftersom det gjordes ett kollektivt gripande.Onko toimijoilla yksinomainen vai kollektiivinen hallitseva markkina-asema? Finns det aktörer med en egen eller kollektiv dominerande ställning?Kollektiivinen riippumattomuus juontaa luonnollisesti juurensa tästä kollektiivisesta johonkin kuulumisen tunteesta. Ur denna känsla av kollektiv samhörighet växer kollektiv suveränitet fram på ett naturligt sätt.
  • kollektiivisana
  • kommuuni
  • yhteisö
    Unioni on yhteisö, jonka ei pidä alistaa itseään jäsenvaltioiden valtaan. EU som kollektiv får inte underordna sig medlemsstaternas vilja.Yritys on organisaatio ja usein myös yhteisö, jolla on osittain ristiriitaisia etuja. Företaget är en organisation, ibland är det ett kollektiv, och dess intressen är en aning motsatta.Ihmisyhteisö koostuu siinä toimivista ihmisistä.
  • yhteisöllinen
tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja