HoroskooppiBlogitTietovisatReseptitVaihtoautotTV-ohjelmatViihde

Sanan kollektivtrafik käännös ruotsi-suomi

  • joukkoliikenne
    Ei ole todella mitään näyttöä kotimaastamme Ruotsista, että julkinen joukkoliikenne olisi tehottomampaa kuin yksityinen joukkoliikenne. Det finns faktiskt inga som helst bevis från det land vi kommer ifrån, Sverige, att offentlig kollektivtrafik är mindre effektiv än privat.– tarpeisiin soveltuvalla tavalla (on uusia erityistavoitteita, kuten asuntojen kunnostaminen, joukkoliikenne, teiden rakentaminen). – användas på ett skräddarsytt sätt (nya specifika mål såsom bostadsrenoveringar, kollektivtrafik och vägbyggen).Vedenjakelu ja vedenpuhdistus, jätehuolto, joukkoliikenne ja kaupunkisuunnittelu ovat vain muutamia esimerkkejä. Vattenförsörjning och vattenrening, avfallshantering, kollektivtrafik och stadsplanering är bara några exempel.
  • julkinen liikenne
    Julkinen liikenne ja valtionapu Kollektivtrafik och statligt stödKansalaisella on oikeus julkisiin palveluihin, joihin julkinen liikenne kuuluu. Medborgaren har rätt till offentliga tjänster, däribland till kollektivtrafik.Toiseksi, kuinka pitkälle menee - sanoisinpa miltei - velvollisuus järjestää julkisia palveluita ja julkinen liikenne? För det andra, hur långt sträcker sig - jag skulle nästan säga - skyldigheten att tillhandahålla offentliga tjänster och kollektivtrafik?

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja