HoroskooppiTietovisatBlogitTV-ohjelmatNauris.fiReseptitVaihtoautot

Sanan kommunicera käännös ruotsi-suomi

 • ehtoollisella
 • kertoa
  Sekä demokratian että legitiimiyden kannalta on tärkeää kertoa kansalaisille siitä, mitä EU tekee. Ur både demokrati- och legitimitetssynpunkt är det viktigt att kommunicera till medborgarna om vad EU gör.Aiotteko te neuvoston puheenjohtajana olla yhteydessä kyseisten kahden jäsenvaltion viranomaisiin, jotta ne voisivat kertoa neuvostolle, mitä on tapahtunut? Tänker ni som tjänstgörande ordförande för rådet kommunicera med myndigheterna i dessa två medlemsstater så att de kan berätta för rådet vad som hände?Toivon, että pystymme yhteistyöhön ratifiointiprosessissa ja että pidämme sitä mahdollisuutena keskustella, kertoa ja kuunnella Euroopan unionista. Jag hoppas att vi kommer att kunna arbeta tillsammans under ratificeringsprocessen och se den som en möjlighet att kommunicera, förklara och lyssna när det gäller EU.
 • kommunikoida
  Tämä ei ole oikea tapa kommunikoida. Det här inte rätt sätt att kommunicera på.Kieli on rauhanomaisin tapa kommunikoida. Att använda språk är det fredligaste sättet att kommunicera.Eräs tehokkaimmista tavoista kommunikoida näin laajan yleisön kanssa on Internet. Ett av de effektivaste sätten att kommunicera med en så stor krets är över Internet.
 • puhua
  Matti on lupautunut puhumaan illan juhlassa.Hän puhuu ensimmäistä kertaa tuleville kannattajilleenMe puhuimme ainakin tunnin
 • viestiä
  Se on nykyaikainen tapa viestiä. Det är det moderna sättet att kommunicera.He eivät voi enää viestiä luottamuksellisesti. De kan inte längre kommunicera i förtrolighet.Kun äitini täytti 80 vuotta, hän tarvitsi faksilaitteen voidakseen viestiä. När min mamma fyllde 80 år behövde hon en fax för att kommunicera.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja