ReseptitBlogitHoroskooppiTietovisatViihdeTV-ohjelmatVaihtoautot

Sanan konsumera käännös ruotsi-suomi

 • kuluttaa
  Emme voi kuluttaa enempää kuin tuotamme, emmekä voi elää yli varojemme. Vi kan inte konsumera mer än vi producerar. Inte heller kan vi spendera mer än vi får in.Octavio Paz on sanonut, että meitä ei ole luotu elämään yhteiskunnassa, jonka päämääränä on tuottaa kulutuksen vuoksi ja kuluttaa tuotannon vuoksi. Octavio Paz sade att vi inte är gjorda för ett samhälle som har som mål att producera för att konsumera och konsumera för att producera.Kuluttajien pitää saada tehdä oma vapaa valintansa siitä, mitä elintarvikkeita he haluavat ostaa ja kuluttaa. Konsumenterna måste få fatta ett fritt, eget val om vilka livsmedel de önskar köpa och konsumera.
 • käyttää
  Arvoisa puhemies, minun kotimaassani 85 % väestöstä ei halua käyttää geneettisesti muunneltuja elintarvikkeita. Herr ordförande! I mitt land vill 85 % av befolkningen inte konsumera genmanipulerade livsmedel.Siksi paras ratkaisu on, että ihmiset päättävät omaehtoisesti, miten paljon he haluavat käyttää huumeita ja miten paljon eivät halua. Därför är den bästa lösningen att människorna själva bestämmer hur mycket narkotika de vill eller inte vill konsumera.Tullivalvonnalla varmistetaan, että elintarvikkeita ja rehua voidaan saattaa Euroopan unionin markkinoille vain, jos on varmaa, että niitä voidaan käyttää turvallisesti. Tullen ser till att livsmedel och foder enbart kan komma in på EU:s marknader om det finns garantier för att de är säkra att konsumera.
 • nielaista
  Kaverilla kesti tunnin saada enterokapseli nielaistuksi.Maanvajoama nielaisi talon.Hän nielaisi syötin.
 • syödä
  Hyväksyn sen, että joillekin uskonnoille eläimen teurastustapa on erittäin tärkeä, jotta sen liha voidaan syödä. Jag accepterar att vissa religioner fäster stor vikt vid hur djur har slaktats för att deras kött ska kunna konsumeras.Vastaavasti on tärkeää, että sallitut säteilytasot asetetaan niin, että kaikenikäisten ihmisten on turvallista syödä elintarvikkeita. Det är också viktigt att gränsvärdena för strålning fastställs på ett sådant sätt att livsmedel kan konsumeras av människor i alla åldrar på ett säkert sätt.Toimivassa oikeusvaltiossa kuluttajilla on hyvä syy uskoa, että heidän ruokapöytiinsä päätyviä ja lapsille tarjottavia elintarvikkeita on turvallista syödä. I en välfungerande rättssäkerhetsstat har konsumenterna goda skäl att tro att de livsmedel som hamnar på deras bord och som de ger till sina barn är säkra att konsumera.

Esimerkit

 • Vi konsumerar mycket elektronik i västvärlden.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja