Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan konvention käännös ruotsi-suomi

  • sopimus
    Nythän on niin, että tämä sopimus allekirjoitettiin yli kaksi vuotta sitten. Det är ju ändå så att denna konvention undertecknades för två år sedan.Seuraavan vammaisia koskevan yleissopimuksen on määrä olla seitsemäs sopimus. Nästa konvention om de funktionshindrade bör bli det sjunde.Olemassa on kansainvälinen sopimus ja sitä sovelletaan tietysti myös tässä asiassa. Det finns ju en internationell konvention och den är naturligtvis tillämpbar här.
  • käytäntö
    Käytäntö sotii selvästi Geneven sopimusvelvoitteita vastaan. Handläggningen strider klart mot Genèvekonventionens förpliktelser.Tällainen käytäntö on ristiriidassa Euroopan ihmisoikeusyleissopimuksen kaltaisten vakiintuneiden kansainvälisten sopimusten kanssa. Sådana metoder bryter mot väletablerade internationella konventioner som Europakonventionen om skydd för de mänskliga rättigheterna.Keskustelupalstallamme on käytäntönä kursivoida lainattu teksti.
  • konventio

Katso myös

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja