BlogitVaihtoautotTietovisatViihdeReseptitHoroskooppiTV-ohjelmat

Sanan korrigera käännös ruotsi-suomi

  • korjataErehdykset voidaan korjata ja ne on korjattava. De kan korrigeras, och de måste korrigeras.Sallikaa meidän kertoa teille, miten asiat ovat, jotta se, mitä pitää korjata, voidaan korjata. Så låt oss säga som det är, så att det som behöver korrigeras, kan korrigeras.Toivon teidän voivan korjata tämän. Jag hoppas att ni kan korrigera detta.
  • muuttaaSitä voidaan muuttaa ja sitä on muutettava mahdollisten virheiden korjaamiseksi, jos teemme virheitä. Det kan och bör också ändras för att kunna korrigera eventuella misstag, om det skulle inträffa.Toistan myös sen, mitä puheenjohtaja Barroso sanoi: pääministeri Orbánin poliittinen sitoumus muuttaa lakia tarvittaessa on meistä hyvin rohkaiseva merkki. Jag vill även upprepa vad kommissionens ordförande José Manuel Barroso sade om att vi gläder oss över premiärminister Viktor Orbáns politiska åtagande om att korrigera lagstiftningen om så behövs.Ette ole ehkä asiasta samaa mieltä, mutta kyse on puheenjohtajakokouksen tekemästä päätöksestä, jota en voi enää muuttaa, ja teidän on ymmärrettävä, etten voi muuttaa tuota päätöstä. Ni kanske inte håller med, men det är det beslut som talmanskonferensen har fattat och jag kan inte ändra det nu. Ni måste förstå att jag inte kan korrigera beslutet.
  • oikaistaToivottavasti voimme oikaista sen seuraavassa parlamentissa. Förhoppningsvis kan vi korrigera detta i nästa parlament.Nämä päätökset voi oikaista vain toinen EU:n toimielin. Dessa beslut kan bara korrigeras av en annan EU-institution.Koska hän kuitenkin sanoi niin mukavia asioita skoteista, en aio oikaista häntä. Men eftersom han sade så snälla saker om skottarna så tänkte jag inte korrigera honom.

Esimerkit

  • Har du korrigerat brytningsfelet?

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja