ReseptitTietovisatBlogitVaihtoautotHoroskooppiNauris.fiTV-ohjelmat

Sanan kostnader käännös ruotsi-suomi

  • kulutp
    Tällä hetkellä voi kestää kauan, ennen kuin kulut on korvattu. För närvarande kan det ta lång tid innan kostnader betalas tillbaka.Euroopan parlamentin olisi jo kauan sitten pitänyt päättää siitä, että matkakulujen korvaukset maksetaan vain tositetta vastaan, josta käyvät ilmi todelliset kulut. Att reseersättning endast skall utgå mot kvitto på verkliga kostnader borde ha beslutats för länge sedan av Europaparlamentet.Joissakin tapauksissa jäsenvaltioiden on maksettava yli miljoonan euron kulut. I vissa fall måste medlemsstaterna bära kostnader på över 1 miljon euro.
  • kustannuksetp
    Marinucci mainitsi myös kustannukset ja vertailukelpoiset kustannukset. Sedan har vi Marinuccis frågaom kostnader och komparativa kostnader.Nämä kustannukset eivät ole kovin suuret. Det är inte så höga kostnader.Aihe: Tullilainsäädännön uudistamisesta aiheutuvat kustannukset Angående: Kostnader för ändringen av tullagstiftningen
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja