ViihdeHoroskooppiTietovisatVaihtoautotReseptitTV-ohjelmatBlogit

Sanan kränkning käännös ruotsi-suomi

  • häpäiseminen
  • häväistys
  • loukkaus
    Se on perusluonteinen ihmisoikeuksien loukkaus. Det är en grundläggande kränkning av de mänskliga rättigheterna.Tässä rikotaan yhteisön oikeutta, ja tämä on vakava loukkaus. Detta är en kränkning av gemenskapsrätten, detta är en grov förolämpning.Aihe: Uusi ihmisoikeuksiin kohdistuva loukkaus miehitetyssä osassa Kyprosta Angående: Kränkning av de mänskliga rättigheterna i den ockuperade delen av Cypern
  • rikkomus
    Kyseessä on rikkomus naisen tärkeimpiä perusoikeuksia vastaan. Detta är en allvarlig kränkning av en kvinnas mest grundläggande rättigheter.Vielä yksi räikeä rikkomus ihmisoikeuksia vastaan, ja se koskee ulkomaalaisten kansalaisuutta. En annan iögonfallande kränkning av de mänskliga rättigheterna rör återigen utländska personer och medborgarskap.Arvoisa puhemies, ihmiskauppa on vakava ihmisoikeuksia loukkaava rikkomus. Människohandel är en allvarlig kränkning av de mänskliga rättigheterna.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja