TV-ohjelmatBlogitVaihtoautotViihdeTietovisatHoroskooppiReseptit

Sanan kraftig käännös ruotsi-suomi

 • luja
  Pyydämme näin ollen, että hallitusten välinen konferenssi - tämä on kaikkien ryhmien luja vaatimus - tekee asialle jotain. Vi begär därför av regeringskonferensen - men detta bör vara en kraftig vädjan från samtliga politiska grupper - att den skall göra något.Tämä talo on luja, se kestää.Tämä on tehty heikosti, sen piti olla lujaa.
 • voimakas
  Päätöslauselmassa välitetään voimakas viesti. Med resolutionen sänder man en kraftig signal.Tämä maanjäristys oli suhteellisen voimakas, 6, 3 Richterin asteikolla. Denna jordbävning var ganska kraftig, 6, 3 på Richterskalan.. -(EN) Kuten parlamentti tietää, voimakas maanjäristys iski Etelä-Peruun 23. kesäkuuta 2001. . (EN) Som kammaren känner till drabbade en kraftig jordbävning Peru den 23 juni 2001.
 • runsas
  Tämän osoittivat myös rahataloudelliset analyysit, joissa otettiin huomioon rahan määrän vahva lisääntyminen, myönnettyjen luottojen merkittävä kasvu ja runsas likviditeetti. Detta bekräftades även i den monetära analysen, givet en stark penningtillväxt, en kraftig kreditexpansion och en stark likviditet.runsas jouluateriaMyytävien lasiesineiden valikoima oli runsas ja monipuolinen.
 • tukeva
  Etsitty mies on lyhyt ja tukeva.Tässä ralliautossa on tukeva runko.
 • tuntuva
  Nykyisissä hinnoissa 54,5 miljardia euroa on vähemmän kuin ehdotimme, mutta se on tuntuva lisäys nykyiseen ohjelmaan, ja myös tästä on kiittäminen parlamenttia. 54,5 miljarder euro i gällande priser är mindre än vi föreslog, men det är en kraftig ökning av det nuvarande programmet och vi måste också tacka parlamentet för det.
 • vahva
  Tämän osoittivat myös rahataloudelliset analyysit, joissa otettiin huomioon rahan määrän vahva lisääntyminen, myönnettyjen luottojen merkittävä kasvu ja runsas likviditeetti. Detta bekräftades även i den monetära analysen, givet en stark penningtillväxt, en kraftig kreditexpansion och en stark likviditet.Tällä tavoin olisi lähetetty vahva viesti EU:n merkityksestä ja ennen kaikkea siitä, että uskomme pystyvämme saavuttamaan Lissabonin tavoitteen. Detta skulle ha sänt en kraftig signal om EU:s betydelse och framför allt om vår övertygelse att vi kommer att nå Lissabonmålet.Tämä on rangaistus, jolla on hyvin vahva vaikutus, ja sillä voi olla vakavia seurauksia yhteiskunnassa, jossa Internetin käyttö on välttämätöntä sosiaaliselle osallisuudelle. Det är ett straff med kraftiga effekter, som skulle kunna ha allvarliga återverkningar i ett samhälle där Internetanvändningen är nödvändig för socialt deltagande.

Esimerkit

 • Köp kraftig plast till panelen.
 • Hon drabbades av en kraftig förkylning förra vintern.
 • Kraftig blåst ställer till med problem.
 • Han hade en kraftig svullnad.
 • Vi har det senaste året observerat en kraftig minskning av vår försäljning.
 • Kraftig blödning måste tas om hand först.
 • En kraftig explosion skedde inatt i Sri Lanka.
 • Mina mostrar är alla rätt kraftiga, men jag skulle inte kalla dem feta.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja