BlogitTietovisatHoroskooppiReseptitVaihtoautotTV-ohjelmatViihde

Sanan läge käännös ruotsi-suomi

 • sijaintiValko-Venäjällä on keskeinen sijainti EU:n itärajalla. Vitryssland har ett viktigt läge vid EU:s östra gräns.kirjallinen. - (PT) Euroopan sijainti sanelee sen turvallisuuteen liittyvät painopisteet ja huolenaiheet. Europas läge dikterar dess säkerhetsprioriteringar och intressen.Lentokenttien sijainti olisi valittava siten, että ne voivat palvella niiden lähialueita ja raja-alueita. Flygplatsernas läge bör väljas så att de kan betjäna grannregioner och angränsande regioner i grannländer.
 • paikkaKoulut ovat oikea paikka sillan rakentamiseksi digitaalisen kuilun yli. Skolorna befinner sig i ett bra läge för att överbrygga den digitala klyftan.Missä kohdassa tämä paikka on kartalla?Se on siisti paikka.
 • tilaNäimme täällä tänään pidetyn mielenosoituksen ja tiedämme, että maatalouden tila on vakava kaikkialla Euroopassa. Vi såg demonstrationen här i dag och vi vet att jordbruket runt om i Europa befinner sig i ett allvarligt läge.Kuten luonnonkatastrofit osoittavat, ympäristön tila on kuitenkin muuttunut uhkaavaksi, ja on syntynyt luottokriisi. Likväl har miljön nått ett allvarligt läge, vilket naturkatastroferna är ett tecken på. Vi befinner oss också i en kreditkris.Monien unionin vesivarojen huono tila käy selvästi ilmi Kööpenhaminassa sijaitsevalta ympäristökeskukselta saamastamme todistusaineistosta. Av de bevis som vi har fått från miljöbyrån i Köpenhamn framgår det tydligt att en stor del av vattenresurserna i unionen befinner sig i ett riskabelt läge.
 • tilanneTällainen tilanne meillä on nyt edessämme. Det är det läge som vi står inför.Tämänhetkinen tilanne näyttäisi siltä, että on erilaisia kantoja. I dagens läge ser det ut som att det skulle finnas olika ståndpunkter.Tällainen on todellinen tilanne. Det är det läge som vi lever med.
 • asema
  – Arvoisa puhemies, komission asema ei ole kadehdittava. – Herr talman! Kommissionen är i ett föga avundsvärt läge.Kroatian asema Länsi-Balkanilla on strategisesti tärkeä. Kroatiens läge på västra Balkan är strategiskt viktigt.Meidän on muistettava Nepalin melko uhanalainen maantieteellinen asema Intian, Pakistanin ja Kiinan välissä. Vi måste tänka på Nepals ganska utsatta geografiska läge mellan Indien, Pakistan och Kina.
 • asentoAsento!Millaisessa asennossa luet kirjaa tai katsot televisiota?Ihmisen on hyvä välillä vaihtaa asentoa.
 • moodiKamera oli makromoodissa.miksolyydinen moodiLukusarjan 1, 1, 2, 4, 6 moodi on 1.
 • olosuhteetNäsijärvellä kadonneen luistelijan etsinnät jatkuivat iltamyöhään hengenvaarallisista olosuhteista huolimatta. (AamulehtiHamppu on hyvin vahva kasvi, joka kasvaa epäsuotuisissakin olosuhteissa.Rauhantarkkailijoiden määrä kasvoi nopeasti yli sadan, mutta määrää pidettiin muuttuneissa olosuhteissa liian pienenä.
 • olotSen maan väestön tilanne on erittäin vaikea, epävakaa ja olot ovat kylmät. Befolkningen i det landet befinner sig i ett ytterst svårt, prekärt och kallt läge.Rehun happamuuden alentaminen on keino huonontaa haitallisten bakteereiden elämisen mahdollisuuksia, sillä ne eivät viihdy happamissa oloissa. (farmit.netMuissa oloissa tämä järjestys olisi näyttänyt hänestä luonnolliselta, mutta nyt se loukkasi suuresti hänen synnynnäistä ylpeyttään.

Esimerkit

 • Jag vill flytta till ett hus med bra läge.
 • Vad är läget?

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja