VaihtoautotNauris.fiHoroskooppiTietovisatReseptitBlogitTV-ohjelmat

Sanan länk käännös ruotsi-suomi

  • linkki
    Yleinen tietokantojen välinen linkki olisi riittävä. En allmän länk mellan databaser räcker.Esimerkiksi yli 3 000 Internet-sivulla on nykyisin toimiva linkki Euroopan oikeusasiamiehen sivustolle. Över 3 000 webbplatser har till exempel numera en aktiv länk till Europeiska ombudsmannens hemsida.Kansalaisjärjestöistä toteaisin, että se mitä niille tehdään, on jälleen uusi linkki pitkässä surullisten tapahtuminen ketjussa Venäjällä. När det gäller vad som sker med frivilligorganisationerna är det ytterligare en länk i denna alltför långa kedja av ledsamma händelser i Ryssland.
  • lenkki
    Yhteinen kalastuspolitiikkamme ei ole yhtään vahvempi kuin sen heikoin lenkki. Vår gemensamma fiskeripolitik är inte starkare än sin svagaste länk.Muistakaamme, että ketju on juuri niin vahva kuin on sen heikoin lenkki. Vi måste komma ihåg att en kedja aldrig är starkare än sin svagaste länk.Tämän seurauksena tulliliitto on yhtä vahva kuin sen heikoin lenkki. Det leder till att tullunionen är lika stark som dess svagaste länk.
  • sidos
  • yhteys
    Tämän toimenpiteen tarkoituksena on ensisijaisesti luoda kansojen välille yhteys. Huvudsyftet med denna åtgärd är att skapa en länk mellan nationer.Sen ansiosta uudet valtiot voivat liittyä siihen, ja lisäksi voidaan luoda yhteys Yhdistyneeseen kuningaskuntaan ja Irlantiin. Det blir möjligt för andra stater att ansluta sig, och bland annat skapas en länk till Storbritannien och Irland.Hallituksen kanssa tehdyn sopimuksen ja kapinallisten kanssa tehtävän sopimuksen väliltä puuttuu siis yhteys. Det finns således en felande länk mellan regeringsavtalet och avtalet med rebellerna.

Synonyymit

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja