HoroskooppiViihdeTietovisatTV-ohjelmatVaihtoautotBlogitReseptit

Sanan långvarig käännös ruotsi-suomi

 • pitkäaikainen
  Silloin näköpiirissä on mielestäni selvästi pitkäaikainen sotaisa yhteenotto. Då är perspektivet enligt mitt förmenande entydigt en långvarig krigskonflikt.Se voi johtaa siihen, että niiden kohtaloksi tulee pitkäaikainen köyhyys ja jälkeenjääneisyys. Det kan leda till att de döms till långvarig fattigdom och stagnerad utveckling.Kokeet ovat osoittaneet ainoastaan, että pitkäaikainen altistuminen voimakkaille taajuuksille saattaa aiheuttaa oireita. Experiment har endast visat att långvarig exponering för starka frekvenser kan orsaka sjukdomar.
 • pitkäaikais-
 • pitkäjänteinen
 • pitkäkestoinen
  Kuten kerroin teille vain kolme viikkoa sitten, kalatalousala on kriisissä, joka on rakenteellinen ja pitkäkestoinen. Som jag förklarade för bara tre veckor sedan står fiskerinäringen inför en kris som både är strukturell och långvarig.
 • pitkällinen
  Tämä on pitkällinen ja monimutkainen prosessi, jossa on tehtävä kovasti töitä. Det är en långvarig, komplex process som kräver hårt arbete.Tiedätte, että komission, neuvoston ja Euroopan parlamentin välillä on ollut pitkällinen vuoropuhelu- ja neuvottelujakso. Ni vet att det har varit en långvarig dialog och en lång period av förhandlingar mellan kommissionen, rådet och Europaparlamentet.Tämä on vaikea rauhanprosessi, jonka pitää ratkaista lopullisesti pitkällinen ja mutkikas Israelin ja Palestiinan - ja vastaavasti arabimaiden - välinen konflikti. Det handlar om en seglivad fredsprocess som syftar till att finna en definitiv lösning av en sådan långvarig och komplex konflikt som den mellan Israel och palestinierna samt araberna.
 • pitkän aikavälin
  Jos haluamme välttää sen, että Eurooppa juuttuu pitkän aikavälin kriisiin, neuvoston on otettava tarmokkaasti johto käsiinsä. Om vi vill undvika att EU kör fast i en långvarig kris, måste rådet ta ledningen och visa handlingskraft.Meidän on osallistuttava maailmanlaajuisesti kaikkiin makrotaloudellisiin välineisiin välttääksemme talouden pitkän aikavälin taantuman. Vi måste se till att alla makroekonomiska instrument används i global skala för att undvika en långvarig nedgång i ekonomin.
 • pitkitetty
 • pitkittynyt

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja