ReseptitTV-ohjelmatNauris.fiVaihtoautotBlogitHoroskooppiTietovisat

Sanan landsbygd käännös ruotsi-suomi

  • maaseutu
    Me haluamme ja meillä on oltava elävä maaseutu. Vi vill och skall ha en levande landsbygd.Eurooppa on muutakin: siihen kuuluu sosiaalinen ulottuvuus ja elinkelpoinen maaseutu. Det handlar om mycket mer: en social dimension och en landsbygd som går att leva i.Euroopassa on myös maaseutu- ja vuoristoalueita, jotka kärsivät autioitumisesta. Där finns även landsbygds- och bergsområden som drabbas av avfolkning.
  • maalaismaisema
  • maa
    Tuottava maa- ja metsätalous on olennainen aktiivisen ja houkuttelevan maaseudun kannalta. Ett produktivt jord- och skogsbruk är nödvändigt för en aktiv och attraktiv landsbygd.Jos nykyjärjestelmän annetaan jatkua rajattomasti, maanviljelyyn ei ole mitään kannustinta, ja voi kysyä, mihin maaseutuyhteisö silloin joutuisi. Om det nuvarande systemet skulle få fortsätta i evighet finns det inga incitament att driva jordbruk, och hur skulle vår landsbygd se ut då?Tarvitsemme sellaisen Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahaston, jolla on runsaasti varoja ja joka pystyy kaventamaan maaseudun ja kaupunkialueiden välisiä eroja. Det behövs omfattande resurser i Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling för att vi ska kunna minska skillnaderna mellan landsbygd och tätortsområden.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja