BlogitTietovisatHoroskooppiReseptitVaihtoautotTV-ohjelmatViihde

Sanan leverera käännös ruotsi-suomi

  • toimittaa
    Hän sanoo, että arabit saavat kuitenkin toimittaa öljyä. De får dock leverera olja, säger han.On nimittäin paljon helpompaa toimittaa jäädytettyä lihaa syrjäisille alueille. När allt kommer omkring är det betydligt lättare att leverera djupfryst kött till avlägsna områden.He ilmoittavat, että he ovat jo luvanneet toimittaa viidelle muulle osapuolelle kaasua. De säger att de redan har lovat att leverera gas till fem andra parter.
  • hankkia
  • tarjota
    Meidän olisi pyrittävä myös takaamaan, että humanitaarista apua voidaan tarjota samoin edellytyksin kuin muualla. Vi måste också försöka se till att det humanitära biståndet kan levereras på samma sätt som på andra ställen.Niiden pidättäminen tarkoittaa, ettei peruspalveluja voida tarjota, ettei palkkoja voida maksaa ja että perheet joutuvat kärsimään. Att undanhålla dem innebär att grundläggande tjänster inte levereras, löner inte kan betalas och familjer kommer att lida.Ja sitten meillä on olennainen kysymys: kuka saa tarjota teleyleispalveluita ja miten kustannukset määritellään? Sedan har vi den viktiga frågan: vem får leverera de samhällsomfattande tjänsterna och hur bestäms kostnaderna?
  • viedä perille

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja