ReseptitTietovisatViihdeVaihtoautotHoroskooppiBlogitTV-ohjelmat

Sanan liksom käännös ruotsi-suomi

 • niinku
 • aivan kuin
  Arvoisa puhemies, Kyproksessa ei ole turkkilaista osaa aivan kuin siellä ei ole myöskään kreikkalaista osaa. Herr talman! Det finns inte någon turkisk del av Cypern liksom det inte heller finns någon grekisk del av Cypern.Meillä Euroopan parlamentin jäsenillä, aivan kuin kaikilla muillakin eurooppalaisilla, on oikeus kysyä, miten tämä murhenäytelmä oli mahdollinen ja olisiko se voitu välttää. Liksom alla européer måste vi som parlamentsledamöter fråga oss hur denna tragedi kunde inträffa, och om den hade kunnat undvikas.Aivan kuin aikaisemmin Neuvostoliitto ja Kiina Yhdysvallat vaatii oikeutta tehdä kaikkea sitä, mitä se ei muille salli. Liksom tidigare var fallet i Sovjetunionen och Kina, förskaffar detta anspråk USA rätten att själv göra allt det som de inte tillåter andra att göra.
 • ikään kuin
  Tällä tavoin me ikään kuin avarsimme koko lähestymistapaa. Så kunde vi liksom vidga hela sättet att närma sig frågan.Koemme, että oikeuden Eurooppa ikään kuin nilkuttaa huohottaen talouden Euroopan perässä. Vi upplever ju, att rättens Europa liksom flåsande haltar fram efter ekonomins Europa.Mielestäni on pieni skandaali, että tästä asiasta yritetään äänestää ilman minkäänlaista keskustelua ikään kuin vaivihkaa. Jag anser att det är en liten skandal att man försöker rösta om denna fråga liksom i smyg utan någon som helst diskussion.
 • ikäänkuin
  Aivan varmasti ihailemme rohkeutta, jota esittelijä on osoittanut joutuessaan ikäänkuin työntämään kätensä ampiaispesään. Naturligtvis beundrar vi föredraganden för hans mod, han har liksom stuckit in handen i ett getingbo.Ikäänkuin varoitetaan, ettei saa valita mitään muuta tietä kuin sen, joka on jo valittu. Man liksom varnar att man inte får välja någon annan väg än den som redan är vald.Terrorisminvastaisen taistelun maailmassa olemme huolestuttavasti nähneet kidutuksen ehdottoman kiellon suhteellistuvan ja ikäänkuin pehmenevän reunoiltaan. I en värld som bekämpar terrorismen har vi på ett oroväckande sätt märkt att ett absolut förbud mot tortyr relativiserats och liksom uppluckrats i kanterna.
 • kuten
  Ajatus on yhä olemassa, kuten tarvekin. Idén kvarstår, liksom behovet.Työskentelen valiokunnissa, kuten monet jäsenet täällä tekevät. Jag arbetar i utskott liksom många andra ledamöter här.En ollut uskoa korviani, kuten ei varmaan moni muukaan. Liksom många av er hade jag svårt att tro det.
 • niin sanotusti
  Juoksin, niin sanotusti hölkkäsin, kaiket illat, jotta paino pysyisi kurissa.

Esimerkit

 • Han är liksom... lite udda så att säga.
 • Äpplet är liksom päronet en frukt.
 • Liksom Carl Bildt har Fredrik Reinfeldt varit partiledare för Moderaterna.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja