Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan likväl käännös ruotsi-suomi

 • siitä huolimatta
  Siitä huolimatta tarvittiin kompromissi sopimuksen tekemiseksi. Likväl krävdes det en kompromiss för att nå en överenskommelse.Siitä huolimatta kyseessä on tärkeä yleinen ongelma, joka jää avoimeksi. Likväl handlar det här om en viktig och mycket allmän fråga som alltid förblir öppen.Tutkimme asiaa siitä huolimatta eläinkuljetuksia koskevan lainsäädännön yhteydessä. Det är likväl inom ramen för denna lagstiftning som vi tittar på frågan.
 • kuitenkin
  Asiaan liittyy kuitenkin ongelmia. Likväl är ämnet fullt av problem.Tuen kuitenkin tätä mietintöä. Likväl stöder jag det här betänkandet.Meidän on kuitenkin esitettävä nimiä. Samtidigt måste vi likväl nämna vissa namn.
 • joka tapauksessa
  Se ei ole hyvä asia, en sano, että se olisi kohtalokastakaan, mutta totuus se on joka tapauksessa. Det är inte bra, jag säger inte att det är ödesdigert, men det är likväl ett faktum.Meidän on joka tapauksessa alettava keskustella niistä. Emme saa jättää niitä hyllylle. Vi måste likväl börja diskutera dem och inte lämna dem på hyllan.Olen joka tapauksessa tyytyväinen siihen, että hän on lähentynyt parlamenttia monilla aloilla. Det gläder mig att han likväl närmar sig parlamentet på en rad områden.
 • kumminkin
  Jospa kumminkin yrittäisit.Turha pyytää, ei hän kumminkaan tule.

Esimerkit

 • Hon sa att hon inte ville se honom igen men likväl kom hon tillbaka när pengarna var slut.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja