TV-ohjelmatHoroskooppiNauris.fiTietovisatBlogitReseptitVaihtoautot

Sanan livstid käännös ruotsi-suomi

 • elinikä
  Voimalaitoksen elinikä on 40 vuotta. Ett kraftverks livstid är 40 år.PVC:tä käytetään useiden tuotteiden aineosana, koska se on halpaa ja kestävää ja sen elinikä on lisäksi pitkä. Många produkter innehåller PVC eftersom det är billigt och starkt och framför allt har en mycket lång livstid.Väestöennusteet ovat aina aliarvioineet eliniän pitenemisen (Tilastokeskus
 • elinaika
  Ihmisten elinaika on joka tapauksessa liian lyhyt siihen, että ihmisten toimien vaikutukset nähtäisiin pitkällä aikavälillä. Hur som helst så är människans livstid alltför kort för att hon ska kunna uppleva följderna av sina handlingar på lång sikt.Veljelleni annettiin puoli vuotta elinaikaa.Hän ei elinaikanaan koskaan jättänyt kotikaupunkiaan Königsbergiä.
 • elinkautinen
  Näin on jo Ugandan laissa ja rangaistuksena voi olla elinkautinen vankeus. Detta är redan en del av Ugandas lagstiftning och straffet kan bli livstids fängelse.Heitä uhkaa elinkautinen vankeus tai jopa pahempi rangaistus pelkästään koska heidän uskontonsa on eri kuin vallassa olevien. De riskerar livstids fängelse eller värre, enbart på grund av att de har en annan religion än den regerande makten.Portugalin perustuslaki ei salli ulkomaisten rikollisten luovutusta, jos maalla, joka on tehnyt luovutuspyynnön, on käytössään kuolemanrangaistus tai elinkautinen. Portugal tillåter inte i sin grundlag utlämning när det land som begär den tillämpar dödsstraff eller livstids fängelse.
 • ikä
 • elämän aika

Sanan livstid määritelmät

 • tid från en referenstidpunkt till döden, oftast om straff av denna längd

Esimerkit

 • Överlagt mord ger dödsstraff eller livstids fängelse beroende på delstatens lagar.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja