VaihtoautotHoroskooppiTV-ohjelmatTietovisatBlogitViihdeReseptit

Sanan lugnande käännös ruotsi-suomi

  • rauhoittava
    Tilanne ei suinkaan ole rauhoittava Itä-Euroopassakaan. Även situationen i Östeuropa är långt ifrån lugnande.Samaan aikaan komission viesti on ollut rauhoittava. Samtidigt är det vi har hört från kommissionen lugnande.Analyysissa, jossa arvioitiin tilannetta ennen kriisiä, on tullut esiin se rauhoittava tosiasia, että olemme tehneet paljon. Ur analysen av det som hände före krisen har det lugnande faktum klargjorts, att vi har gjort mycket.
  • tyynnyttävä
  • rauhoittaa
    Sen vuoksi minua rauhoittaa ja uskon, että meitä kaikkia rauhoittaa suuresti se, että Euroopan parlamentti on puuttunut tähän asiaan. Därför anser jag det vara lugnande, och jag anser även att vi alla bör tycka detsamma, att Europaparlamentets talmanskonferens har ingripit i detta ärende.Se rauhoittaa karjankasvattajia, jotka ovat huolissaan tästä tappavasta taudista ja nykyisestä rokotteesta bluetongue-kauden lähestyessä sään lämmetessä. Den har en lugnande inverkan på jordbrukare som är bekymrade över denna dödliga sjukdom och den befintliga vaccineringen nu när bluetonguesäsongen närmar sig med det varmare vädret.Uskon, että voimme rauhoittaa kansalaisia antamalla heille asianmukaista tietoa, joka ei ole uhkaavaa eikä liioiteltua vaan päinvastoin selkeää. Jag tror att ett lugnande gensvar kan vara att ge folket lämplig information, som varken är hotfull eller överdriven utan i stället klar och tydlig.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja