HoroskooppiTV-ohjelmatViihdeTietovisatReseptitVaihtoautotBlogit

Sanan mötas käännös ruotsi-suomi

  • kohdataKohdata autiolla tiellä.Junat kohtaavat pysähtymättä Tampereen ja Toijalan välillä.Ali ja Frazier kohtasivat kehässä kolmannen ja viimeisen kerran.
  • kokoontuaToisen ehdotuksen mukaan Eurooppa-neuvosto voisi kokoontua Brysselin sijaan täällä. Ett annat förslag är att låta Europeiska rådet mötas här i stället för i Bryssel.Se, että hänen ryhmänsä päätti kokoontua viime viikolla kaupunkiin nimeltä Split (englanniksi "jako"), antaa asialle oman lisävärinsä. Det ger extra kraft till hans grupps beslut från förra veckan om att mötas i en stad som heter Split.Meidän on hyväksyttävä, ettemme voi määrätä kaikesta ja sanella, ketkä voivat kokoontua missäkin ja mitä kukin taho voi tehdä kuluttajien neuvonnan suhteen. Vi måste godta gränserna för vad vi kan göra när vi bestämmer vem som kan mötas var och göra vad när det gäller konsumentrådgivning.
  • tavataOlen varma, että saamme tilaisuuden tavata jälleen. Jag är säker på att vi får tillfälle att mötas igen.Ellei Hamas ota osaa neuvotteluihin, kvartetti voi tavata kenet se haluaa, mutta ratkaisua ei synny. Om inte Hamas deltar i diskussionerna kan kvartetten mötas hur mycket de vill, men det kommer inte att leda till någon lösning.Tapasimme toisemme lyhdyn luona.
  • tutustuaKesällä tutustuin paperin valmistukseen.

Esimerkit

  • Kan vi mötas utanför korvkiosken? Jag har lite brådis.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja