BlogitReseptitTietovisatViihdeVaihtoautotTV-ohjelmatHoroskooppi

Sanan mark käännös ruotsi-suomi

  • maaHeidät pakotetaan jättämään maansa kesannolle. De tvingas att lägga sin mark i träda.Kyseisille maa-alueille on siis paljon potentiaalista käyttöä. Det finns alltså möjlighet att använda denna mark.Eurooppa on koskematon, neitseellinen maa. Det är oröjd, jungfrulig mark.
  • maaperäMaaperä on rajallinen ja uusiutumaton luonnonvara. Mark är en begränsad och icke-förnybar naturtillgång.Maaperä vaihtelee valtavasti, mutta sen pitäisi olla elävää ja uusiutuvaa. Markvariationen är enorm, men mark ska alltid leva och förnyas.Sen lisäksi Euroopan metsät ja maaperä ovat hyviä hiilidioksidivarastoja. Dessutom utgör både europeiska skogar och europeisk mark fantastiska koldioxidreserver.
  • markkaFrangi tai markka voidaan käyttää vain kerran, käteisenä tai sijoitustoimintaan. En franc eller en D-mark kan ju bara betalas ut en gång, kontant eller som investering.Jos euro on heikko valuutta, niin Saksan markka oli todella aneeminen. Om euron är en svag valuta, då var marken säkert anemisk.Sitten BILD-Zeitung kirjoittaa: euro on lopetettava, Saksan markka on palautettava. Då kommer BILD-Zeitung att skriva att euron måste avskaffas - vi måste ta tillbaka den tyska marken.
  • fi
  • maa, maaperä
  • maanpinta
  • markiisikunta
  • Saksan markkaJos euro on heikko valuutta, niin Saksan markka oli todella aneeminen. Om euron är en svag valuta, då var marken säkert anemisk.Sitten BILD-Zeitung kirjoittaa: euro on lopetettava, Saksan markka on palautettava. Då kommer BILD-Zeitung att skriva att euron måste avskaffas - vi måste ta tillbaka den tyska marken.Millaisia rakenneuudistuksia Saksa on siis tehnyt vuoden 1985 jälkeen, jotta Saksan markka saattoi palata suhteessa dollariin 1,7 tai 1,8 markan tasolle? Men vilka strukturella reformer har Tyskland vidtagit sedan 1985 för att D-marken skulle återfå ett värde av 1,7 eller 1,8 för en dollar?
  • saksanmarkka

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja