ViihdeTietovisatVaihtoautotBlogitHoroskooppiTV-ohjelmatReseptit

Sanan material käännös ruotsi-suomi

  • materiaaliSe on ensiluokkainen, kulumista kestävä materiaali. Det är ett prima, nötningsbeständigt material.Miten todistat, että lähettämäsi materiaali ei kuulu tekijänoikeuden piiriin? Hur bevisar du att det inte var upphovsrättsskyddat material du skickade?Sekä materiaali- että henkilöstökustannukset ovat näissä maissa huomattavasti alhaisemmat kuin EU:ssa." I de länderna ligger kostnaderna för både material och arbetskraft väsentligt under EU-nivå."
  • raaka-aineTieto tulee olemaan raaka-aine. Informationen kommer att vara råmaterialet.Tieto on demokratiajärjestelmän raaka-aine ja pääasiallinen katalysaattori. Information är det demokratiska systemets råmaterial, dess huvudbränsle.Arvoisa puhemies, arvoisa komission jäsen, hyvät parlamentin jäsenet, puu on uusiutuva raaka-aine ja rakennusmateriaali, jolla on hyvä tulevaisuus. Herr talman, herr kommissionär, mina damer och herrar! Trä är ett förnybart material, ett byggmaterial som har en framtid.
  • aineKäytetään se aines hyväksi, mikä voidaan. Låt oss utnyttja det material som vi kan.PVC on yhteiskunnassamme erittäin tärkeä aine. PVC är ett mycket viktigt material i vårt samhälle.Toriumreaktoreista voidaan todeta, että torium on halkeamiskelvoton aine. När det gäller toriumreaktorer vill jag säga att torium är ett icke klyvbart material.
  • aineistoEsitetty aineisto herättää muutamia kysymyksiä. Det material som presenteras ger upphov till vissa frågor.Laiton ja vahingollinen aineisto Internetissä Olagligt eller skadligt material på InternetIhmettelen edelleen sitä, miksi tausta-aineisto on jatkuvasti salaiseksi leimattua. Jag undrar vidare varför bakgrundsmaterialet fortfarande är hemligstämplat.
  • ainesKäytetään se aines hyväksi, mikä voidaan. Låt oss utnyttja det material som vi kan.yhteiskunnan rikollinen ainesTämän leivän aines koostuu lähinnä rukiista.
  • kangas
  • tarvikkeetAktiiviset ja älykkäät materiaalit ja tarvikkeet ovat juuri tällaista kehitystä. Aktiva och intelligenta material och föremål är just sådana nya innovationer.

Synonyymit

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja