BlogitTietovisatHoroskooppiTV-ohjelmatReseptitVaihtoautotViihde

Sanan meddelande käännös ruotsi-suomi

 • viesti
  Meidän on lähetettävä selkeä viesti. Vi måste sända ett otvetydigt meddelande.Massiivinen kyllä on myös poliittinen viesti. Ett massivt ja är likaså ett politiskt meddelande.Se on mielenkiintoinen viesti Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaisille. Det är ett intressant meddelande till det brittiska folket.
 • ilmoitus
  Minulla on teille nyt ilmoitus. Jag vill framföra ett meddelande.Puhemiehen ilmoitus: ks. pöytäkirja Meddelande från ordförandeskapet: se protokolletKomission puheenjohtajan ilmoitus Meddelande från kommissionens ordförande
 • tiedonanto
  Nimittäin komission esittämä tiedonanto on hyvä tiedonanto. För kommissionens meddelande är ett bra meddelande.Tiedonanto koskien vastuuvapauden myöntämistä vuodelle 1996 Meddelande om ansvarsfrihet för 1996Kyseinen tiedonanto on erittäin järkevä. Det är ett mycket förnuftigt meddelande.
 • postaus
 • sähke
  Aikojen alussa, jo ennen puhelinta, ”sähkeitä” välitettiin lennätinverkossa.
 • sana
 • sanoma
  Ryhmämme on joka tapauksessa ehdottanut tarkistusta, jotta tämän parlamentin viestin sanoma olisi loppujen lopuksi selvempi. Vår grupp har avslutningsvis ändå lagt fram ett ändringsförslag för att parlamentets meddelande skall blir ännu tydligare.Kuulimme iloisen sanoman lapsen syntymästä.joulun sanoma
 • tiedote
  Koska asiasta jo antamamme tiedote ei ole vaikuttanut mitenkään, pyydän teitä nyt tarkistamaan asian. Eftersom det meddelande vi skickade om detta inte tjänade mycket till ber jag er nu att kontrollera frågan.
 • tiedotus
  Sitä paitsi Ranskan ja Alankomaiden kansanäänestyksissä enemmistö äänesti komission tiedotus- ja propagandadiktatuuria vastaan. I vilket fall som helst röstade majoriteten i folkomröstningarna i Frankrike och Nederländerna mot kommissionens meddelande- och propagandadiktatur.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja