VaihtoautotTietovisatBlogitReseptitHoroskooppiTV-ohjelmatViihde

Sanan medgivande käännös ruotsi-suomi

  • lupaSalmonellaa sisältävät tuotteet voi palauttaa lähettäjämaahan, mutta ensiksi siihen on hankittava lupa lähettäjämaan asianomaiselta viranomaiselta. Salmonellasmittade varor kan skickas i retur till avsändarlandet men först måste man inhämta medgivande från avsändarlandets behöriga myndighet.
  • myöntäminenSuomi puheenjohtajavaltiona ja myös komissio ovat todenneet, että Armenian kansanmurhan myöntäminen ei ole kriteeri Turkin EU-jäsenyydelle. Det finländska ordförandeskapet, och även kommissionen, har sagt att ett medgivande i fråga om det armeniska folkmordet inte är ett villkor för Turkiets medlemskap i EU.
  • oikeusUusi sosiaalietuuksia koskeva oikeus ilman isäntämaan suostumusta ja ottamatta huomioon taloudellista tilannetta voi johtaa vakaviin sosiaalisiin konflikteihin. Införandet av rätten att kräva sociala förmåner utan värdlandets medgivande och utan att ta hänsyn till det ekonomiska läget kan leda till allvarliga sociala konflikter.Demokratiassa kaikilla on oikeus omaan mielipiteeseen.Uskonnonvapaus on oikeus tunnustaa ja harjoittaa haluamaansa uskontoa tai olla tunnustamatta mitään uskontoa.
  • suostumusArvoisa komission jäsen, te sanotte, että kun joku on käyttänyt Twitteriä, niin hän on antanut suostumuksensa, mutta mitä "suostumus" oikeastaan tarkoittaa? Fru kommissionsledamot! Du säger att när en person väl har använt Twitter har de gett sitt medgivande men vad betyder egentligen ”medgivande”?Tämän vuoksi potilaan suostumus on kaikkien häntä koskevien toimien ehdoton edellytys. Det är när det gäller hälsofrågor anledningen till att patientens medgivande är ett obestridligt villkor för alla ingripanden som gäller denne.Tämä johtui pääasiassa siitä, että tuojamaan oli annettava "nimenomainen suostumus" ennen tavaroiden toimittamista. Detta berodde främst på att det importerande landet måste ge sitt ”uttryckliga medgivande” innan varorna kunde sändas iväg.
  • tunnustaminen
  • tunnustusTämä tunnustus tuli kuitenkin liian myöhään. Men detta medgivande kom för sent.rikoksen ~, rakkauden ~tasa-arvon ~, kaksoiskansalaisuuden ~

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja