VaihtoautotReseptitTV-ohjelmatHoroskooppiViihdeTietovisatBlogit

Sanan meningsfull käännös ruotsi-suomi

 • järkevä
  Se olisi merkittävä ja järkevä ele. Det vore en kraftfull gest, en meningsfull gest.Lopultakin järkevä ja todella tarkoituksenmukainen toimenpide unionin tasolla. Äntligen en meningsfull, verkligen ändamålsenlig åtgärd på unionsnivå.Sokrates-ohjelma on esimerkillisen järkevä ja varma sijoitus tulevaisuuteen. Sokrates är exempel på en meningsfull och granskningsbar investering inför framtiden.
 • merkittävä
  Se olisi merkittävä ja järkevä ele. Det vore en kraftfull gest, en meningsfull gest.Merkittävä apu ei tarkoita sitä, että lähetämme heille muutaman ylimääräisen veneen Välimereltä. Det är inte någon meningsfull hjälp att sända ett par övertaliga båtar från Medelhavet.Solidarność on merkittävä symboli ja muistuttaa eurooppalaisten tuleville sukupolville tästä liitosta. Solidaritet är en meningsfull symbol för att erinra kommande generationer européer om denna allians.
 • merkityksellinen
  Osoittakaamme, että Eurooppa-valmistelukunnan perusoikeuskirjan 2 artikla, joka koskee oikeutta elämään, on todellakin merkityksellinen. Lås oss ge en meningsfull innebörd åt artikel 2 i Europeiska konventionen om mänskliga rättigheter som handlar om rätten till liv.Euroopan yhdentymisen prosessista tulee vahva ja merkityksellinen vain, jos voimme estää Eurooppaa sulkemasta oviaan maahanmuuttajilta. Processen med europeisk integration kommer bara att vara kraftfull och meningsfull om vi kan hindra EU från att stänga sina portar för invandrarna.Kaikki hokeman sanat eivät ole merkityksellisiä.
 • mielekäs
  Tekstin pitäisi olla mahdollisimman mielekäs ja kauaskantoinen. Den bör vara så meningsfull och långtgående som möjligt.Kongon Brazzavilleä käsittelevä päätöslauselma olisi ollut merkkinä mielekäs viime lokakuussa. Resolutionen om Kongo-Brazzaville hade varit meningsfull som signal redan i oktober förra året.Tämä ratkaisu on kuitenkin laadittava siten, että kokonaisuudesta tulee mielekäs. Lösningen måste emellertid utformas på ett sådant sätt att den blir meningsfull ur alla aspekter.

Esimerkit

 • Har du en meningsfull vardag?
 • Uttrycket a/b är inte meningsfullt om b = 0.
 • Det är inte meningsfullt att tala om en enskild atoms färg, eller en enskild molekyls temperatur.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja