TietovisatVaihtoautotReseptitBlogitTV-ohjelmatHoroskooppiViihde

Sanan migration käännös ruotsi-suomi

  • muutto
    Muutto Eurooppaan on sekä tarpeen että suotavaa, samoin muuttaminen Euroopassa. Invandring till Europa är faktiskt både nödvändigt och önskvärt, tillsammans med migration inom Europa.Jäsenvaltioita huolestuttaa kuitenkin myös taloudellinen muutto, varsinkin vasta viimeksi liittyneitä. Och ändå berör den ekonomiska migrationen många EU-länder, särskilt de som anslutit sig mer nyligen.Niiden vuoksi on käynyt selväksi, että on tärkeää tarkastella koko kysymystä siitä, miten hallitsemme muutto- ja pakolaisvirtoja. Denna utveckling har betonat vikten av att titta på hela frågan om hur vi hanterar migrations- och flyktingströmmar.
  • migraatio
  • muuttoliike
    Muuttoliike on ilmiönä yhtä vanha kuin ihmiskunta itse. Fenomenet migration är lika gammalt som själva mänskligheten.Muuttoliike on toinen erittäin tärkeä uusi ulkopoliittinen aihe. Migrationen är en annan mycket viktig utrikespolitisk fråga.Toinen lisääntyvien menojen luokka on muuttoliike. Den andra utgiftskategori som ökar är migration.
  • vaellus

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja