TV-ohjelmatVaihtoautotHoroskooppiBlogitReseptitTietovisatViihde

Sanan minnas käännös ruotsi-suomi

 • muistaa
  Heillä on myös velvollisuus muistaa. De har också en skyldighet att minnas.Meidän tulee kuitenkin muistaa perusasiat. Vi måste ändå minnas de grundläggande frågorna.Haluan yksinkertaisesti muistaa niitä, joihin se vaikutti. Jag vill bara att vi ska minnas dem som drabbades.
 • muistella
  Kunnioittaessamme heidän muistoaan ja täyttäessämme tätä tärkeää velvollisuutta muistella meidän on myös kerrottava totuus. När vi minns och känner denna djupa skyldighet att minnas måste vi också tala sanning.Emme kuitenkaan voisi muistella huhtikuun 25. päivää vuonna 1945, elleivät tuhannet ja jälleen tuhannet nuoret amerikkalaiset olisi uhranneet henkeään. Vi hade emellertid inte kunnat minnas den 25 april 1945 om inte tusen och åter tusen unga amerikaner hade offrat sina liv.Lakatkaamme ajattelemasta, että meidän vääjäämättömänä velvollisuutenamme on muistella asioita vuosipäivin ja lukemattomin muistojuhlin. Låt oss sluta inbilla oss att vi har denna ofrånkomliga skyldighet att minnas, med alla dessa oändliga jubileer och minneshögtider.
 • palauttaa mieleensä
 • painaa muistiin
 • palauttaa mieleen
  Se on samalla mahdollisuus palauttaa mieleen perustavanlaatuinen totuus ihmisten ja kansojen toiminnasta ja Euroopan unionin moraalisista ja poliittisista perusteista. Det är även ett tillfälle att minnas en grundläggande sanning om folks och nationers agerande, samt om Europeiska unionens moraliska och politiska grunder.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja