Nauris.fiBlogitReseptitHoroskooppiVaihtoautotTietovisatTV-ohjelmat

Sanan motiv käännös ruotsi-suomi

 • aihe
  Mietinnön aiheena on laittomassa maahanmuutossa avustaminen, ja koska tämä on arkaluonteinen aihe, joka herättää paljon tunteita, haluan selvittää tarkoitusperiäni. Med tanke på hur känsligt det här ämnet är, hjälp till illegal invandring, ett ämne som alltid väcker starka känslor, vill jag ge en närmare förklaring till mina motiv.Jotta aihe ymmärrettäisiin oikein ja jotta asiasta ei syntyisi mitään väärinkäsityksiä, haluaisin myös esitellä lyhyesti mietinnön syntyhistorian ja laatimisen perusteet. För en bra förståelse av ämnet och för att undvika alla missförstånd skulle jag också kort vilja redogöra för uppkomsten och motiven till betänkandet.Mistä aiheesta ajattelit tehdä kirjoitelman?
 • motiivi
  Mikä on motiivi tässä asiassa? Vad är det bakomliggande motivet till det?Ainoa uskottava selitys tälle keskustelulle vaikuttaa siis olevan, että sen motiivi on poliittinen. Den enda rimliga förklaringen för denna debatt verkar vara att den är politiskt motiverad.Meidän kaikkien olisi syytä muistaa, että järjestäytyneen rikollisuuden tärkein motiivi on taloudellinen hyöty. Vi måste alla påminna oss om att det huvudsakliga motivet med organiserad brottslighet är ekonomisk vinst.
 • kuvio
 • syyp
  EU:n tärkein syy on Afrikan kestävä kehitys. Europas viktigaste motiv är hållbar utveckling för Afrika.Syy tähän on selkeä: tavoitteena on luoda Euroopan kansa, jota ei tällä hetkellä kerta kaikkiaan ole. Motivationen är tydlig: den är att skapa ett europeiskt folk som just nu inte existerar.Kolarin syy oli kuljettajan väsymys.
 • vaikutin
  Minusta tämä on edelleen mietinnön keskeinen vaikutin ja kiitän siitä esittelijää ja kollegoitani, jotka esittivät asiasta ajatuksiaan. Jag ser fortfarande detta som det ledande motivet i detta betänkande, för vilket jag tackar föredraganden och mina kolleger som bidrog med sina tankar.

Esimerkit

 • Tavlans motiv är en vacker park.
 • Jag hade inget motiv att mörda min granne.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja