TV-ohjelmatBlogitVaihtoautotViihdeHoroskooppiReseptitTietovisat

Sanan motsvarande käännös ruotsi-suomi

  • vastaava
    Vastaava sitoumus tieto- ja viestintätekniikoiden osalta on erittäin välttämätön. Det är ytterst angeläget med ett motsvarande engagemang inom informations- och kommunikationsteknik.Tätä lainsäädäntöä vastaava lainsäädäntö on jo olemassa Yhdysvalloissa. Motsvarande lagstiftning till denna finns ju redan i USA.Ei ole merkitty, että tarkistus 81, joka on artiklan vastaava tarkistus, raukeaisi, mikäli vastaava artiklan tarkistus, 55, hyväksytään. Det har inte angetts att ändringsförslag 81, som är motsvarande ändringsförslag för artikeln, faller om motsvarande ändring av artikel 55 antas.
  • samankaltainen
    Millainen elintarvike on olennaisesti samankaltainen elintarvike? Vad är egentligen ett väsentligt motsvarande livsmedel?
  • vastaavanlainen
    Edustan muutamia maita, joissa on vastaavanlainen lainsäädäntö. Jag representerar några länder som har motsvarande lagstiftning.Kaikissa junissa on lisäksi oltava vastaavanlainen musta laatikko kuin lentokoneissa. Samtliga tåg måste dessutom vara försedda med en svart låda motsvarande dem som finns inom flyget.

Esimerkit

  • Diagrammet visar förändringen månadsvis jämfört med motsvarande månad föregående år.
tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja