ReseptitTV-ohjelmatHoroskooppiVaihtoautotTietovisatBlogitViihde

Sanan mycket lite käännös ruotsi-suomi

  • mitätönSuurin osa varoista kuluu hallinnointiin, kohdentamiseen ja arviointiin, ja vain mitätön murto-osa jää itse tulosten tekemiseen. Det mesta av pengarna kommer att gå till administration, tilldelning och utvärdering och mycket lite till att uppnå resultat.Havaitsemamme vaihtelu oli mitätöntä.Kaksivuotiaiden lasten keskenään tekemä sopimus on mitätön, koska he ovat oikeustoimikelvottomia.
  • olematonOle hyvä äläkä valita olemattomista sairauksistasi.Mahdollisuudet ovat olemattomat.
  • pienenpieni
  • vähäinenTiedämme, että tosiasiassa hyvin vähäinen melu voi aiheuttaa pysyvän kuulovaurion. Vi vet att det faktiskt krävs mycket lite buller för att det skall uppstå varaktiga hörselskador.Vakavammin puhuen on kuitenkin todettava, että EU:n kansalaisten tietämys näistä merentakaisista alueista on vähäinen. Mer allvarligt talat dock har EU-medborgarna ändå mycket lite kunskap om dessa utomeuropeiska territorier.Keskuspankki ilmoitti meille kuulemisessa, että sen vastuu asiassa oli hyvin vähäinen, ja kirje vahvistaa näkemyksen osittain. Centralbanken talade om för oss vid utfrågningen att man hade mycket lite ansvar för det som hade skett i fallet, och brevet bekräftar delvis den uppfattningen.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja