TV-ohjelmatViihdeReseptitVaihtoautotTietovisatHoroskooppiBlogit

Sanan när käännös ruotsi-suomi

 • kun
  Me sanoimme niin, kun meitä oli viisitoista! Det sa vi när vi var 17 stycken och när vi var 25.Teen sen ainoastaan silloin, kun siihen on syytä. Jag gör det bara när det finns skäl därtill.Niinhän me sanoimme, kun meitä oli kymmenen. Det sa vi när vi var tio stycken. Det sa vi när vi var femton!
 • koska
  Jos näin on, niin koska siitä päätetään? När i så fall kommer man att fatta beslut om detta?Katsomme, koska se voidaan selvittää. Vi skall se när detta kan ske.Koska neuvosto saa valtuudet neuvotella? När kommer rådet att ha ett mandat?
 • milloin
  Niin, milloin se on sitten tulossa? Nå, när kommer det egentligen?Hän on tiennyt, milloin on pysyttävä lujana ja milloin on tehtävä myönnytyksiä. Hon har förstått när hon har behövt visa fasthet och när hon behövt vara tillmötesgående.Milloin me oikein äänestimme tämän asian puolesta? När har vi någonsin röstat igenom detta?
 • jolloin
  Tulee päivä, jolloin he vaativat selityksiä. Det kommer en dag när de kommer att be om förklaringar.Talousarvion valiokuntakäsittelyssä oli aikoja, jolloin pystyin säilyttämään hyvän tuuleni hänen ansiostaan. Det fanns stunder när det var han som gjorde att jag kunde bibehålla mitt goda humör.Sama koskee tietysti viljelijöiden mielenosoituksia, jolloin tiet suljetaan. Detsamma gäller givetvis när jordbrukare spärrar av vägar.
 • lähellä
  He ovat oikeutetusti huolissaan, jos koulut sijaitsevat lähellä vilkasliikenteisten teiden risteyskohtia. De är med rätta oroliga när en skola är belägen nära en korsning med tung trafik.Kun niitä ei kunnioiteta EU:ssa tai sen lähellä, EU:n pitäisi ryhtyä toimiin. När dessa inte respekteras inom unionen eller i EU:s närområde bör EU agera.Kuinka lähellä me olemme komission jäsenen mielestä jäsenvaltioissa järjestettyjen turvallisuustarkastusten sadan prosentin tasoa? Hur nära tror kommissionären att vi är när det gäller att uppnå en hundraprocentigt säker provtagning i medlemsstaterna?
 • milloin mistä lähtien

Esimerkit

 • Jag kommer när jag har tid.
 • När kommer du?
 • Vad anser du? När ska vi köpa industriaktierna?
 • Husen ligger när omkring slottet.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja