ReseptitBlogitVaihtoautotTV-ohjelmatHoroskooppiTietovisatNauris.fi

Sanan näring käännös ruotsi-suomi

 • ravinto
  Tämä ravinto on keskeistä terveydelle koko elämän ajan. Näring är grundläggande för hälsan under hela livet.Terveellinen ravinto ja liikunta sekä hyvä yleinen koulutustaso ovat erityisen tärkeitä. Utbildning är nyckeln till det i alla medlemsstater. Hälsosam näring och motion och en bra nivå av allmän utbildning är särskilt viktigt.Näiltä lapsilta puuttuu sopiva ravinto ja terveydenhuolto, heidän koulunsa keskeytyy ja joskus he joutuvat kosketuksiin rikollisuuden kanssa. Dessa barn får inte lämplig näring och hälsovård, deras skolgång avbryts och ibland kommer de i kontakt med kriminella element.
 • elinkeino
  Jalkapallo on urheilua, mutta se on myös tärkeä eurooppalainen elinkeino. Fotboll är en sport, men också en viktig europeisk näring.Kalastus on ikivanha elinkeino, joka tämän kiellon seurauksena loppuu. Det är en urgammal näring som genom detta förbud dör ut.Haluankin huomauttaa, että kalastuselinkeino on erittäin tärkeä elinkeino. Jag vill gärna göra er uppmärksamma på, att fiskerinäringen är en mycket viktig näring.
 • liiketoiminta
  Viimeaikainen terrori-iskujen aalto on osoittanut, ettei mikään maa tai liiketoiminta-ala ole turvassa näiltä uhkilta. Den senaste vågen av terroristattacker har visat att inget land och ingen näring är skyddad från sådana hot.Tietokoneiden myynti on kannattavaa liiketoimintaa.Yrityksellä voi olla useita liiketoimintoja.
 • ravitsemus
  Labour-puolueen edustajat Euroopan parlamentissa ovat tyytyväisiä siihen, mitä tänään on sovittu elintarvikkeiden ravitsemus- ja terveystietojen merkitsemisestä. Parlamentsledamöterna från labour välkomnar dagens överenskommelse om närings- och hälsomärkning av livsmedel.En hyväksy ravitsemus- ja terveysväitteitä koskevaa asetusta sellaisena kuin jäsenvaltiot ovat sen hyväksyneet. . Jag förkastar förordningen om närings- och hälsomärkning i den version som godkänts av medlemsstaterna.Viinin ja sen antioksidanttien ravitsemus- ja terveysvaikutuksista on siis oltava mahdollista esittää väitteitä. Det måste vara möjligt att göra påståenden om närings- och hälsofördelarna med vin, med dess antioxidanter.
 • ammatti
  Kuljetusalan ammatti on jo nyt enemmän kuin mikään muu todella eurooppalainen ammatti. Transportnäringen är som ingen annan redan i dag en verklig europeisk näring.
 • työ

Esimerkit

 • Fisk innehåller mycket näring.
 • Man får i sig mycket näring av att äta fisk.
 • Jorden var alltför uttorkad för att rönnen skulle kunna suga upp någon näring.
 • Fiske är en näring som blivit mindre populär på senaste tiden.
 • För länge sedan hade de areella näringarna en klart mer framträdande position än idag.
 • De vuxnas berättelser gav näring åt barnens fantasi.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja