TV-ohjelmatHoroskooppiTietovisatVaihtoautotBlogitViihdeReseptit

Sanan någon annan käännös ruotsi-suomi

  • joku muu
    Haluaako joku muu käyttää puheenvuoron? – Är det någon annan som önskar få ordet?Haluaako joku muu käyttää ehdotusta tukevan puheenvuoron? Önskar någon annan tala för förslaget?Kuten kaikki tiedämme, kaikki haluavat, että joku muu tekisi sen. Som vi alla vet vill alla emellertid att någon annan gör det.
  • kuka tahansa muu
    Uskon, että jokaisella - oli hän Italian pääministeri tai kuka tahansa muu - on oikeus ja hänellä täytyy olla oikeus käynnistää oikeuskäsittely vääriä syytöksiä ja herjausta vastaan. Jag anser att alla - må det vara den italienska premiärministern eller någon annan - har rätt och skyldighet att väcka talan mot falska anklagelser och förtal.
  • kukaan muu
    Vai näkeekö kukaan muu mitään järkeä tässä asiassa? Eller kan någon annan se någon rim och reson i detta?Euroopan unioni on tehnyt paljon enemmän kuin kukaan muu. Unionen har gjort mycket mer än någon annan.Eurooppa on tehnyt enemmän kuin kukaan muu taatakseen tämän kierroksen vakaan edistymisen. EU har gjort mer än någon annan för att hålla denna dialog på rätt spår.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja