ReseptitVaihtoautotTV-ohjelmatViihdeTietovisatHoroskooppiBlogit

Sanan nöje käännös ruotsi-suomi

 • huvi
  Kyse on uusien tapojen löytämisestä järkevän työllistämisen toteuttamiseksi, mikä tarkoittaa sitä, että hyöty ja huvi voidaan yhdistää. Det handlar om att hitta nya vägar för en meningsfull sysselsättning som innebär att man kan förena nytta med nöje.
 • ilo
  Kanssanne oli ilo tehdä yhteistyötä. Det var ett nöje att få arbeta med dem.On ollut todellinen ilo työskennellä teidän kanssanne. Det har varit ett verkligt nöje att arbeta med er.Oli suuri ilo työskennellä hänen kanssaan. Det var ett stort nöje att arbeta tillsammans med honom.
 • mielihyvä
  Tuotat minulle läsnäolollasi mielihyvää.
 • nautinto
  Kollegani Poetteringin kasvoilta kuvastui syvä järkytys, ja oli todellinen nautinto seurata hänen reaktiotaan. Jag såg den djupa förvåningen i ögonen på min kollega Hans-Gert Poettering, och det var ett verkligt nöje att iaktta hans reaktion.Teitä kuunnellessa saa sen vaikutelman, että Eurooppa-neuvostossa on nautinto istua ja että on auvoisaa toimia neuvoston puheenjohtajana, että se on aidosti ylevä kutsumustehtävä. När man lyssnar på er får man ett intryck av att det är ett verkligt nöje att sitta i Europeiska rådet, att det är fantastiskt att vara ordförande i rådet, ett verkligt ädelt kall.
 • viihde

Esimerkit

 • Vilka nöjen brukar du gå på?
 • Det är ett rent nöje att spendera tid med barnen.
 • Nöjet är helt på min sida!
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2020 Ilmainen Sanakirja