HoroskooppiViihdeVaihtoautotTietovisatReseptitBlogitTV-ohjelmat

Sanan naturligtvis käännös ruotsi-suomi

 • tietysti
  Demokratia on tietysti olennaista. Demokrati är naturligtvis grundläggande.Tietysti toivon eurolle kaikkea hyvää. Jag önskar naturligtvis att det skall gå bra för euron.Tämä on tietysti keskeinen kysymys. Det är naturligtvis en central fråga.
 • tietenkin
  Tämä on tietenkin valitettavaa. Detta är naturligtvis beklagligt.Paketti on, tietenkin, kompromissi. Det är naturligtvis en kompromiss.Tuin tietenkin tätä mietintöä. Jag röstade naturligtvis ja till betänkandet.
 • ilman muuta
  Pidän tätä ilman muuta tärkeänä. Jag anser naturligtvis att detta är viktigt.Kannatamme tätä näkemystä ilman muuta. Vi är naturligtvis för denna ståndpunkt.Panemme sen ilman muuta merkille. Naturligtvis skall vi uppmärksamma detta.
 • luonnollisesti
  Se viesti on luonnollisesti myönteinen. Det budskapet är naturligtvis bra.Työ ei luonnollisesti ole vielä valmis. Arbetet är naturligtvis inte färdigt.Äänestin luonnollisesti mietinnön puolesta. Jag röstade naturligtvis för betänkandet.
 • totta kai
  Totta kai se on poikkeuksellista apua ja totta kai se on väliaikaista. Naturligtvis är det ett exceptionellt stöd.Totta kai me kaikki haluamme kasvua. Naturligtvis vill vi alla öka tillväxten.Totta kai markkinoilla on vinoutumia! Naturligtvis finns det asymmetrier!

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja